Νικόλ Ποτουράλσκι: Η 27χρονη καλλονή είναι ο νέος έρωτας του Μπραντ Πιτ!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι η νεότερη εκδοχή της... Τζολί

Ψηλόλιγνη, με διάφανο γαλάζιο βλέμμα, καστανά μακριά μαλλιά, έντονα ζυγωματικά και ultra-σαρκώδη χείλη, έχει ενεργό φιλανθρωπική δράση και δε διστάζει να εκφράσει τις απόψεις της δημόσια, είτε για να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα Black Lives Matter, είτε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την παιδική κακοποίηση. Έγινε, επίσης, μαμά σε πολύ μικρή ηλικία. Όχι, δεν είναι η Αντζελίνα Τζολί, αλλά -όπως μαρτυρούν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου και επιβεβαιώνουν φωτογραφίες- η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ.

Νικόλ Ποτουράλσκι: 10 υπέροχα looks από το νέο κορίτσι του Μπραντ Πιτ

Οι δυο τους πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν στο Παρίσι όπου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό jet με προορισμό πιθανότατα το Château Miraval, τον αμπελώνα με τον πύργο των 35 δωματίων στη νότιο Γαλλία που ο Πιτ και η πρώην σύζυγός του είχαν αγοράσει το 2011 για 67 εκατομμύρια δολάρια. Εκεί, μάλιστα, είχαν επιλέξει να παντρευτούν κι επίσημα το 2014, δύο χρόνια πριν επέλθει η οριστική κρίση στη σχέση τους.

Ωστόσο, η «στοιχειωμένη» ιστορία του κάστρου δε φαίνεται να πτοεί τη νέα αγαπημένη του διάσημου ηθοποιού, η οποία όπως υποστηρίζει η Daily Mail δεν είναι και τόσο «νέα», αφού οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί να κάθονται δίπλα δίπλα σε ένα VIP box συζητώντας και γελώντας πριν από εννέα μήνες, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019, καθώς περίμεναν να ξεκινήσει η performance του Kanye West στο Hollywood Bowl. Η οικειότητα μεταξύ των δύο στο αεροδρόμιο του Παρισιού ήταν έκδηλη, ενώ εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το γεγονός ότι ο Μπραντ φίλησε τη συνοδό του δημοσίως, δίχως τον απασχολεί το πού και το πότε.

Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ

Πρόκειται για την 27χρονη καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες στις οποίες πιθανότατα οφείλει -εκτός από το επώνυμο- και το DNA που της άνοιξε τις πόρτες στις διεθνείς πασαρέλες και την έβαλε στα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών μόδας, εδώ και μια δεκαετία. Αν και όπως έχει γίνει γνωστό έχει τη βάση στο Βερολίνο, όπου και πέρασε την καραντίνα πίνοντας quarantini και διαβάζοντας, σύμφωνα με τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, ο χρόνος της μοιράζεται μεταξύ της γερμανικής πρωτεύουσας και του ηλιόλουστου Λος Άντζελες, ενώ μιλάει 5 γλώσσες. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boiling...

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top