Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου»

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Vogue για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Αντζελίνα Τζολί: Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια και η θυελλώδης ερωτική ζωή

Όπως είπε, χώρισε από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ για την ευημερία της οικογένειάς της και τόνισε ότι παραμένει επικεντρωμένη στην «αποθεραπεία» των έξι παιδιών τους, τριών υιοθετημένων και τριών βιολογικών, τα οποία χαρακτήρισε «πολύ γενναία και πολύ δυνατά».

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. AP Images

Όπως χαρακτηριστικά είπε η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης, «Χώρισα για την ευημερία της οικογένειάς μου. Ήταν μία σωστή απόφαση» και πρόσθεσε ότι «Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά είδαν να γράφονται ψέματα γι′ αυτά στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν την αλήθεια σε ό,τι τα αφορά κι πως έχουν τη δική τους άποψη για τα πράγματα»

Η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της στην πρεμιέρα της ταινίας της "Maleficent". AP Images

Τι είπε για το μεγάλωμα παιδιών διαφορετικής καταγωγής

Αναφερόμενη στο πώς είναι να μεγαλώνει μια μητέρα παιδιά διαφορετικής καταγωγής, είπε ότι «όλα τα υιοθετημένα παιδιά έρχονται με το όμορφο μυστήριο ενός κόσμου που συναντά τον δικό σου. Όταν είναι από διαφορετική φυλή και χώρα, το δώρο αυτό είναι πολύ μεγάλο» και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να χάσουν ποτέ επαφή με τις ρίζες τους και τον κόσμο από τον οποίον ήρθαν...». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top