Αυτό το χρώμα eyeliner πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις

Μία υπέροχη απόχρωση που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ

απόχρωση eyeliner

Μέσα στην καραντίνα κέρδισε επάξια μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα μας beauty girls, ιδιαίτερα μετά την περιποίηση προσώπου που έκανε στον σύζυγό της Justin Bieber.

Έχεις αμυγδαλωτά μάτια; Δοκίμασε αυτό το τρικ

Η Hailey Baldwin, εξελίχθηκε σε κορυφαίο κορίτσι της ομορφιάς αποκαλύπτοντας μέσα από τα social media τα προβλήματα που η ίδια έχει κατά καιρούς αντιμετωπίσει στην επιδερμίδα της, αλλά και μοιράζοντας τα δικά της skincare tips στους followers της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις

 

Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια άφησε το αγόρι της να επιμεληθεί το μακιγιάζ της δίνοντάς του κατευθυντήριες γραμμές, ενώ όπως τόνισε φροντίζει να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα της με πολύ makeup.

Παρόλ' αυτά λατρεύει να ακολουθεί τις νέες τάσεις κι αυτό το απέδειξε πρόσφατα υιοθετώντας το απόλυτο summer eye look που τόνιζε το βλέμμα της και αφήνοντας ''γυμνή'' την επιδερμίδα της ώστε να δείχνει φρέσκια και δροσερή. Το ''it'' model δημιούργησε λοιπόν μια γραμμή eyeliner σε μια απαλή παστέλ μωβ απόχρωση που χάρισε φως σε όλο το πρόσωπό της. 

Όπως θα προσέξεις η γραμμή εφαρμόζεται στο άνω κινητό βλέφαρο και ξεκινάει λεπτή, στις ρίζες των βλεφάρων στις εσωτερικές γωνίες και αυξάνεται καθώς πηγαίνουμε στην εξωτερική γωνία. Η συγκεκριμένη τάση έχει επιρροές από τα 70s και τα έντονα χρώματα της εποχής, ενώ η Hailey το έκανε να δείχνει απίστευτα σύγχρονο και fresh με το look της.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top