Χρήσιμα tips για να πλένουμε σωστά το μαγιό μας

Για να παραμείνει άθικτο και να το φορέσεις και του χρόνου!

Μαγιό

Ο αγώνας για να βρεις το τέλειο μαγιό κάθε καλοκαίρι είναι μεγάλος και ο χειρότερός σου εφιάλτης είναι όταν το βλέπεις να καταστρέφεται με κάθε πλύσιμο...

Για να μην το κλαις λοιπόν, και για να μην σπαταλάς άδικα τα χρήματά σου κάθε χρόνο ακολούθησε τα παρακάτω tips ώστε να το διατηρήσεις καινούργιο...

1. Πλύνε το μαγιό σου στο χέρι με ένα μαλακό σαπούνι και κρύο νερό βρύσης. Το ζεστό νερό μπορεί να ξεθωριάσει ή να ξεχειλώσει το μαγιό, ενώ τα απορρυπαντικά πλυντηρίου προκαλούν μακροχρόνια φθορά στο ύφασμα.

Strapless top: Μίνιμαλ και άκρως αισθησιακό!

2. Άπλωσέ το μαγιό σου να στεγνώσει φυσικά στη σκιά. Ο ήλιος είναι σκληρός για το lycra, το οποίο μπορεί πιο γρήγορα να χάσει την ελαστικότητά του, ενώ μπορεί να αποχρωματιστεί πιο εύκολα.

3. Μην φοράς το ίδιο μαγιό καθημερινά, αφού μετά την πλύση το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένα τα μαγιό χρειάζονται λίγο χρόνο για να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα.

To πιο άνετο και trendy φόρεμα του καλοκαιριού!

4. Απέφυγε τα πολύχρωμα μαγιό ή τα έντονα χρώματα στην πισίνα, καθώς το χλώριο στο νερό μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο μαγιό και να αλλοιώσει το χρώμα του. Επιλέξτε ένα σε λευκό ή άλλο ουδέτερο χρώμα και κάνε ντους μετά από κάθε βουτιά.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top