To εύκολο tip για να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά σκιές με κρεμώδη υφή

σκιά- σαγηνευτικό βλέμμα

Μπορεί να έχεις παρακολουθήσει άπειρα tutorials και να έχεις δοκιμάσει όλες τις τεχνικές, όμως κάτι πάει λάθος κάθε φορά που προσπαθείς να εφαρμόσεις τις σκιές στα μάτια και να κάνεις όσο πιο τέλεια και επαγγελματικά γίνεται την ανάμειξη...

Λογικό μιας και τα διαφορετικά είδη φόρμουλας και οι υφές, μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολλές παγίδες, όταν μάλιστα θες να ''παίξεις'' με πολλά χρώματα το έργο σου γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Πέντε συμβουλές για σωστό καθαρισμό προσώπου

Εμείς σου έχουμε το μυστικό που θα σε βοηθήσει να απογειώσεις την τεχνική του blending ειδικά όταν έχεις να καταπιαστείς με σκιές που έχουν κρεμώδη υφή.

Θες το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο; Δοκίμασε αυτό το τρικ

Καταρχάς πριν κάνεις οτιδήποτε στο πρόσωπό σου και πριν έρθεις σε επαφή με το προίόν, φρόντισε τα χέρια σου να είναι καθαρά. Στη συνέχεια άπλωσε στο κινητό βλέφαρο βάζοντας την ποσότητα που επιθυμείς με τα δάχτυλα και όχι με το πινέλο. Η θερμότητα του δέρματος βοηθά την κρεμώδη σκιά να γίνει πιο εύπλαστη και να απλωθεί ομοιόμορφα στο κινητό βλέφαρο. Δώσε χρώμα στα μάτια κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα!

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top