Αυτά είναι τα πέντε πιο συχνά λάθη που χαλάνε την καλοκαιρινή εμφάνισή σου

Και όμως τα κάνουμε όλες

κορίτσι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση μας συμβαδίζει με την εμφάνισή μας: αέρινη, ανάλαφρη και… ανοιχτόχρωμη! Βέβαια, λόγω του ενθουσιασμού και της χαλαρής μας διάθεσης, πολλές φορές πέφτουμε σε μικρά στιλιστικά λάθη που μπορεί αν αποβούν καταστροφικά!

Καλοκαίρι 2020 - Makeup tutorial: Δροσερό μακιγιάζ με μία μόνο παλέτα!

Ποια είναι τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που μας διαφεύγουν αρκετά συχνά και ίσως δεν το παρατηρούμε; Μελέτησέ τα και προσπάθησε να τα αποφύγεις από δω και στο εξής για να λάμπεις πάντα με τον σωστό τρόπο.

1)    Προσοχή στα εσώρουχα! Και όμως είναι πολύ πιθανό, με τα λάθος εσώρουχα να καταστρέψεις όλο σου το look. Τα εσώρουχα σου, σίγουρα δεν θα είναι ωραίο να διαγράφουν και να αποκαλύπτονται μέσα από τα λευκά και απαλά υφάσματα. Όπως τονίζουν και οι περισσότεροι σχεδιαστές, σε κάθε σου εμφάνιση τα εσώρουχα, θα πρέπει να φαίνεται πως δεν υπάρχουν. Επομένως ίσως θα ήταν καλή ιδέα να επενδύσεις σε ποιοτικά και μπεζ εσώρουχα τα οποία θα είναι αόρατα!

Θέλεις δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο; Δοκίμασε αυτές τις σπιτικές μάσκες

2)    Η ισορροπία του πάνω μέρους του σώματος με το κάτω! Ενόψει ζέστης πολλές φορές ίσως υπερβάλλουμε και τελικώς καταλήγουμε με πολύ κοντά shorts ή φορέματα. Και μάλιστα με εξίσου μικροσκοπικά tops. Παρόλη την ζέστη είναι σημαντικό να κρατάμε τις ισορροπίες και να προτιμούμε όσο το δυνατόν πιο δροσερά υφάσματα όπως τα μεταξωτά και όχι πολύ κοντά bottoms και πολύ αποκαλυπτικά tops.

3)    Προσοχή στην επιλογή χρώματος! Χρώματα όπως π.χ. μπορντό, σκούρο γκρι, κεραμιδί και γενικότερα τα φθινοπωρινά και χειμερινά χρώματα, θα ήταν προτιμότερο να μείνουν έξω από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και αντί αυτών να προσθέσεις ανοιχτά και pop χρώματα, γεμάτα ζωντάνια που θα εντυπωσιάσουν.

Καλοκαίρι 2020: Αυτά είναι τα ωραιότερα μαγιό των Ελληνίδων celebrities

4)    Διατήρησε την απλότητά σου! Όσο πιο απλή τόσο καλύτερη. Είναι ένας από τους χρυσούς κανόνες που ισχύει για όλες τις εποχές και όχι μόνο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Πόσο μάλλον όμως τώρα που ο ήλιος καίει, τόσο λιγότερα θέλουμε να έχουμε επάνω μας. Επομένως τα περιττά αξεσουάρ, ογκώδεις τσάντες, χοντροκομμένα παπούτσια και πλεκτά μπλουζάκια, ίσως σε κουράσουν και σε ζεστάνουν ακόμη περισσότερο.

5)    Τα ρούχα παραλίας, ας τα περιορίσουμε για την παραλία. Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντώ κορίτσια της πόλης, ντυμένα με παρεό, πετσετέ φόρμες παραλίας και άλλα, ενώ βρίσκονται downtown. Το αποτέλεσμα δείχνει λιγάκι πρόχειρο και απεριποίητο.

Πηγή: allyou.gr

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top