Θέλεις να εφαρμόζεις το αντιηλιακό χωρίς να καταστρέφεις το μακιγιάζ σου;

Αυτό είναι το τρικ που πρέπει να εφαρμόσεις

make up

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν αρκεί μόνο μια φορά την ημέρα να βάζεις αντηλιακό αν θες η επιδερμίδα σου να είναι συνεχώς προστατευμένη.

Δυστυχώς από το πρωί που θα φύγεις από το σπίτι μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψεις, θα χρειαστεί να το ανανεώσεις αρκετές φορές ειδικά αν εκτίθεσαι συχνά-πυκνά στον ήλιο.

H άψογη εμφάνιση της Palermo που αξίζει να αντιγράψεις

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε κάνει το πρωϊνό μας μακιγιάζ και θέλουμε να ανανεώσουμε το αντηλιακό μας;

Φυσικά, δεν έχεις ούτε τον χρόνο, αλλά ούτε και την δυνατότητα να ξεβάφεσαι και να ξαναβάφεσαι κάθε φορά που θα θες να αναεώσεις το αντηλιακό σου. Ωστόσο, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα προϊόν σε μορφή spray.

Θέλεις να φαίνεσαι ηλιοκαμένη και όμορφη; Τι μακιγιάζ να κάνεις

Aυτό το beauty tip από τους επαγγελματίες makeup experts, είναι η τέλεια λύση όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού για να ψεκάσεις το πρόσωπό σου με αντηλιακό, και ταυτόχρονα να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο εξασφαλίζοντας παράλληλα την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Η Kim Kardashian εφαρμόζει άλλωστε, όπως έχει ομολογήσει τη συγκεκριμένη τεχνική, για να διατηρεί την αντηλιακή της προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να ''καταστρέφει'' το επαγγελματικό μακιγιάζ της, και δεν έχουμε κανένα λόγο για να μην την πιστέψουμε.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top