Θέλεις να φαίνεσαι ηλιοκαμένη και όμορφη; Τι μακιγιάζ να κάνεις

Χρυσαφένιο αποτέλεσμα για ξανθές αλλά και μελαχρινές

καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι όπως ήδη έχουμε αναφέρει ξανά, αφήνουμε στην άκρη τα σκούρα χρώματα, τα βαριά make up και τα mat κραγιόν και επικεντρωνόμαστε σε ανάλαφρες υφές, στις ζωηρές αποχρώσεις και φυσικά στα πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Ασφαλώς και το bronzer, τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται ο καλύτερος σου φίλος, αφού σου χαρίζει αυτή την ηλιοκαμένη όψη που προδίδει ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο.

Τα must-have καλοκαιρινά ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Καλά όλα αυτά στην θεωρία, όμως για να δούμε και στην πράξη πως μπορείς να φτιάξεις step by step το ιδανικό μακιγιάζ για μετά την παραλία, απόλυτα εναρμονισμένο με την μαγική χρυσαφένια ώρα της ημέρας.

Step 1

Όπως είπαμε και παραπάνω αφήνουμε στην άκρη το make up και αντ’ αυτού επίλεξε μια ΒΒ κρέμα για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα αλλά και να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Σειρά έχει το concealer, φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς και το κινητό βλέφαρο. Έπειτα συνεχίζεις με το bronzer σου τονίζοντας μύτη, μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, στα ζυγωματικά  και ελαφρά το πιγούνι. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη που απαιτεί το καλοκαίρι. Φυσικά για σούπερ λαμπερό και χρυσαφένιο αποτέλεσμα, εφάρμοσε χρυσό highlighter σε μορφή πούδρας.

Slip Skirt: Πέντε τρόποι να τη συνδυάσεις

Step 2

Τόνισε τα μάτια με μια χρυσή ή μεταλλική καφέ σκιά και δημιούργησε αισθησιακό βλέμμα με μια μαύρη γραμμή eyeliner ή καφέ μολύβι. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια υγρή σκιά σε nude απόχρωση στο κινητό βλέφαρο. Ολοκλήρωσε το eye look με μάσκαρα.

Step 3

Ζουμερά glossy χείλη είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend που υιοθετούμε και φέτος. Ενυδάτωσε τα χείλη σου με ένα lip balm και πέρασε από πάνω μια πλούσια στρώση με lip gloss σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση για να φαίνονται σούπερ ζουμερά και σαρκώδη.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top