Τα must-have καλοκαιρινά ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Δημιουργήστε βήμα-βήμα τη βάση στην ντουλάπα σας για το φετινό καλοκαίρι

Κοπέλα με σορτσάκι στη θάλασσα

Σύνταξη: Ρενάλντα Καρίνα

Γνωρίζω πολύ καλά πως αρκετές από εμάς πολλές φορές έχουμε το αίσθημα του «δεν έχω τι να βάλω». Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος και αρκετά σημαντικός είναι η έλλειψη οργάνωσης είτε της ντουλάπας μας είτε ολόκληρου του δωματίου, γι’ αυτό καλό είναι να το αποφεύγουμε, γιατί η οργάνωση μας προσφέρει πολλά θετικά, όπως η δυνατότητα να βρίσκουμε πιο εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα μας ρούχα.

Slip Skirt: Πέντε τρόποι να τη συνδυάσεις

Ο δεύτερος λόγος αφορά στα «άσχετα» και «περιττά» ρούχα, δηλαδή, να έχουμε και να αγοράζουμε ρούχα τα οποία είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις, καθώς και ρούχα τα οποία δεν ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Αυτό, λοιπόν, κορίτσια σημαίνει ότι η ντουλάπα μας θα πρέπει εμπλουτιστεί σιγά σιγά, ξεκινώντας από τα πιο βασικά, από αυτά που μπορούν να φορεθούν σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Γι’ αυτό και παρακάτω θα δούμε μια λίστα με τα πιο must-have κομμάτια, έτσι ώστε να δημιουργήσετε βήμα-βήμα τη βάση στην ντουλάπα σας για το φετινό καλοκαίρι!

Aυτό είναι το total black σετ που θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι

Basic t-shirts

Το πιο βασικό κομμάτι που πραγματικά κορίτσια δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα είναι τα μπλουζάκια τύπου t-shirt. Αυτό σημαίνει, πως για να χτιστεί σωστά μια ντουλάπα χρειάζεται αυτά τα μπλουζάκια, γιατί πολύ απλά θα σας σώσει από πολλές καταστάσεις, καθώς ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες τις περιστάσεις. Φροντίστε απλώς να ξεκινήσετε με απλά και ουδέτερα χρώματα ή επιλέξτε γήινους τόνους (π.χ. λευκό, μαύρο, μπεζ, καφέ, κρεμ, pastel) γιατί έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους συνδυασμούς απ’ ό,τι στα πιο έντονα.

Crop tops

Τα μπλουζάκια αυτά πολύ πιθανόν να τα βλέπετε παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο instagram και στην νέα τάση Tik-tok. Η αλήθεια είναι πως κολακεύουν απίστευτα κάθε σωματότυπο και, πόσο μάλλον, όταν είναι συνδυασμένα με ψηλόμεσα παντελόνια (π.χ., denim jeans, sweatpants, joggers, σορτσάκια κ.λπ.)

All types of shirts

Αυτό και αν δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα, γιατί έχει την ικανότητα να προσδίδει στο look σας μια αέρινη διάθεση είτε φορεθεί καλοκαίρι είτε χειμώνα. Είναι το ρούχο το οποίο ξεγελάει πολύ κόσμο, γιατί πολύ απλά κάνει το σύνολό σας να φαίνεται ακριβό. Ενώ στην πραγματικότητα μόνο εμείς ξέρουμε πόσο χρόνο έχουμε διαθέσει για να το φτιάξουμε. Επίσης, εδώ θέλω να τονίσω ότι δεν πειράζει που τα πουκάμισα έχουν μακριά μανίκια, μπορείτε να τα φορέσετε και το καλοκαίρι, θα κάνετε το στιλ σας πιο ψαγμένο.

Θες να εντυπωσιάσεις στις διακοπές; Τα must have κομμάτια για τέλειο look

Denim shorts

Τα κλασικά denim σορτσάκια μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως αργά το βράδυ, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ. Με λίγα λόγια, παίξτε με τα αξεσουάρ, δηλαδή, επιλέξτε έντονα χρώματα σε τσάντες και παπούτσια, χρυσά κοσμήματα και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και ζώνες, να τονίσετε περισσότερο τη μέση σας.

Denim skirts - all time classic

Οι denim φούστες έχουν διαχρονική αξία και συνδυάζονται με τα πάντα. Μπορούν να ταιριάξουν σε πολλά στιλ από το πιο chic, elegant, sexy μέχρι και το πιο αθώο, γλυκό. Τις φούστες αυτές μπορείτε εκτός από το καλοκαίρι να τις βάλετε άνετα και χειμώνα, τονίζοντας με τον ίδιο τρόπο τις καμπύλες σας.

Αυτά πιστεύω πώς είναι τα πιο βασικά ρούχα για να χτιστεί μια ντουλάπα, ξεκινάμε πάντα από τα πιο απλά, από τα πιο ευκολοφόρετα και μετά σιγά σιγά βήμα-βήμα σε άλλα σχέδια.

Πηγή: Renaldakarina.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top