H άψογη εμφάνιση της Palermo που αξίζει να αντιγράψεις

Φυσικά δε λείπει το μαντήλι

Olivia Palermo

Όχι άδικα… της έχουν δοθεί τακτικά τίτλοι από τα media, οι οποίοι την καταξιώνουν για το στιλ της και συχνά την αποκαλούν «βασίλισσα του Mix & Match», «ιέρεια του στιλ» και πολλά ακόμη. Έχει αδιαμφισβήτητα ξεχωρίσει για το πολύ σύγχρονο στιλ και την έμπνευση που μεταδίδει στις γυναίκες, με εκπληκτικούς συνδυασμούς και κομμάτια. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις τάσεις της εποχής, ενώ όσα χρόνια και αν έχουν περάσει σε καμία περίπτωση δεν την έχουμε βαρεθεί, αλλά αντιθέτως, γίνεται όλο και καλύτερη.

Θα λέγαμε πως αποτελεί την καλύτερη πηγή έμπνευσης όσον αφορά τη μόδα, αφού καταφέρνει πάντα να παραμένει κομψή, μοντέρνα και ακαταμάχητη. Και κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί και το στίγμα της. Σε κάθε εμφάνισή της, ακόμη κι αν δε βλέπαμε το πρόσωπο της, εύκολα θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι είναι αυτή! Κι αυτό τα λέει όλα. Γιατί έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αφήσει την προσωπική της αισθητική διάχυτη.

 

 

Πρόσφατα εμφανίστηκε τους δρόμους της Νέας Υόρκης και κέρδισε τα βλέμματα! Επέλεξε μια ολόλευκη εμφάνιση με λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά και πλαισίωναν ιδανικά το outfit. Πιο αναλυτικά φόρεσε μια εντυπωσιακή, office τύπου culotte, με λευκό πουκάμισο και τα συνδύασε με καφέ slippers από βελούδο με κεντήματα σε τόνους του κίτρινου. Κίτρινη bucket bag και ολοκλήρωσε με το highlight όλης της εμφάνισης… ένα εντυπωσιακό μεταξωτό μαντήλι για προστασία.

Αυτά τα μανικιούρ πρέπει να τα δοκιμάσεις εδώ και τώρα!

Note: Αν οι κλασσικές υφασμάτινες μάσκες, σε ενοχλούν ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, το μεταξωτό μαντήλι είναι η ιδανική εναλλακτική που θα σε κρατήσει πιο δροσερή και δεν θα αλλοιώσει το μακιγιάζ σου.

Φυσικά από την εμφάνιση της δε θα μπορούσαν να λείπουν και ένα statement ζευγάρι γυαλιών ηλίου! Μας άφησε έκπληκτες για μια ακόμη φορά και ομολογουμένως ανυπομονούμε να κάνουμε recreate την καλοκαιρινή, αέρινη εμφάνιση της, ιδανική για τις ζεστές ημέρες που έρχονται.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top