Δες ποια είναι η νέα τάση στο eyeliner

To makeup trend, που κατέκτησε το Instagram

λουλουδάτα eyeliner

Πολύχρωμη, κοριτσίστικη και... λουλουδάτη η νέα εμμονή των beautistas έφερε στο προσκήνιο όλη την φαντασία και το ταλέντο των makeup artists.

Ο λόγος για το floral eyeliner, που είδαμε να κατακτά το feed μας με κοντινά από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας και της ομορφιάς.

Οι makeup experts αυτή την φορά δεν καλούνται να δημιουργήσουν την τέλεια γραμμή, αλλά να ζωγραφίσουν με τα λεπτά πινέλα τους ολόκληρους βοτανόκηπους στα βλέφαρα των κοριτσιών και να γίνουν οι Claude Monet του μακιγιάζ.

Αν και φαίνεται πολύ δύσκολο για να το επιχειρήσουμε μόνες στο σπίτι, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι και τόσο... Το μόνο που θα χρειαστείς είναι eyeliners σε υγρή μορφή σε όμορφα καλοκαιρινά χρώματα και υπομονή ώστε να σχεδιάσεις μικροσκοπικά λουλουδάκια στο βλέφαρό σου. Αφού λοιπόν απλώσεις μια σκιά σε απαλό παστέλ χρώμα μπορείς να δημιουργήσεις μια γραμμή eyeliner και με μικρές τελίτσες να σχηματίσεις 2-3 λουλουδάκια στην γωνία του ματιού σου εύκολα κι απλά...

Eyelash Curler: Eσύ ξέρεις να το χρησιμοποιείς;

Βέβαια, οι γκουρού του μακιγιάζ έκαναν το θαύμα τους στο Instagram παορυσιάζοντάς μας looks υπερπαραγωγή, ανεβάζοντας την τάση σε άλλο επίπεδο.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top