To tie dye effect θα το βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Πέντε ξεχωριστοί τρόποι να το εντάξεις στην εμφάνιση σου

Tie Dye Effect

Έχει γίνει πολύ γρήγορα ένα από τα κορυφαία trends του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ. Είναι άκρως νεανικό, φωτεινό, χαρούμενο και μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mejor de vivir en Alicante ❤️

A post shared by Teresa Andrés Gonzalvo (@teresaandresgonzalvo) on

Δίνει μια αίσθηση ανεμελιάς, δυναμισμού και νεανικότητας. Θα λέγαμε πως η φράση: ‘’Young, Wild and Free’’ το αντιπροσωπεύει πλήρως. Στο πεδίο της μόδας βρίσκεται πολλά χρόνια, άλλοτε πολύ ψηλά στην λίστα και άλλοτε ξεχασμένο για λίγο. Φέτος όμως θα φορεθεί πολύ. Και είναι ιδανικό καθώς μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση με λίγα μόνο κομμάτια.

 

 

Το έχουμε συναντήσει πολύ έντονα και σε swimwear συλλογές, επομένως αν θέλεις κάτι ακόμη εκτός από τα basic μοτίβα, ένα μαγιό με tie dye effect θα αποτελέσει ιδανική επιλογή.

Εκτός από το μαγιό, ένα total tie dye σύνολο έχει πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς σε πάρα πολλές πασαρέλες κορυφαίων οίκων. Όταν μάλιστα τα υφάσματα είναι αέρινα και έχουν κίνηση, τότε δημιουργείται  ένα εκπληκτικό και πολύ εντυπωσιακό σύνολο. Αν επιλέξεις ένα total tie dye look, προτίμησε απλώς πιο ήπιες και φυσικές αποχρώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌈

A post shared by MARTA LOZANO (@martalozanop) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamasita 🔥 Os la dejo con filtro y sin filtro, siempre uso Lightroom 😋

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

Ένα slip tie dye φόρεμα θα αποτελέσει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κομμάτι για φέτος. Αν το προτιμήσεις και σε μεταξωτό ύφασμα τότε σίγουρα δεν θα το αποχωρίζεσαι. Άνετο, δροσερό, νεανικό και πολύ στιλάτο αποτελεί εξίσου ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.  

Αν νιώθεις ακόμη διστακτικά να το εντάξεις στην ντουλάπα σου, μπορείς να το εντάξεις σε κάποιο από τα αξεσουάρ σου. Μια tie dye τσάντα για παράδειγμα, θα δώσει φως και παιχνιδιάρικη αίσθηση σε ένα μονόχρωμο outfit.

Tέλος μπορείς να το επιλέξεις στο jean jacket σου. Το jean jacket με tie dye μοτίβο θα μπορούσαμε να πούμε πως μπορεί να ενταχθεί στα διαχρονικά κομμάτια, αφού κάθε χρόνο ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες, το βλέπουμε πάντα σε street style εμφανίσεις!  

 


Πηγή: allyou.gr

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top