Ποια πέδιλα θα φορέσουμε μετά την καραντίνα;

Και για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι

παπούτσια

Τι και αν σήμερα βρέχει, όλο και περισσότερες fashion addicts έχουν στρέψει την προσοχή τους στα summer trends για το 2020 και φυσικά στα απόλυτα καλοκαιρινά must haves της νέας σεζόν.

Αυτές είναι οι σπιτικές μάσκες που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου!

Προτού όμως μπούμε ενδότερα σε αυτά... το ενδιαφέρον έχουν μονοπωλήσει δυο ζευγάρια παπούτσια τα οποία φοριόντουσαν non stop και θα φορεθούν ακόμη περισσότερο μόλις η καραντίνα τελειώσει και φυσικά όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, έως το φθινόπωρο.

Τα συναντήσαμε σε όλες τις Εβδομάδες Μόδας. Κυριολεκτικά πρωταγωνίστησαν. Και παρόλο που είναι πέδιλα φορέθηκαν ακόμη και τις κρύες ημέρες. Τόσο πολύ αγαπήθηκαν! Πρόκειται για δυο σχέδια που σίγουρα θα έχεις πετύχει και εσύ σε κάποιο online περιοδικό μόδας ή σε κάποια φωτογραφία από τις μεγάλες μητροπόλεις μόδας.

Αν δεν το έχεις ήδη μαντέψει, φυσικά και αναφέρομαι στα Bottega Veneta πέδιλα που έχουν γίνει ανάρπαστα από την στιγμή που τα είδαμε το περασμένο Φθινόπωρο στην επίδειξη μόδας με τις καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες για το 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What I wish I could wear out today 😅✨

A post shared by Hannah | COCOBEAUTEA (@cocobeautea) on

Όσο για τα Bottega Veneta πέδιλα, αν έχεις ακόμη ενδοιασμούς για το πως να συνδυάσεις παρόμοια σανδάλια, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου δώσουν την κατάλληλη έμπνευση και θα σε πείσουν πως πρόκειται για το απόλυτο must have του καλοκαιριού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By Mark Peckmezian

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

 

Της Τόνιας Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top