Αθλητική φόρμα: Είναι super trend - Δες πώς να τη φορέσεις

Το moto της καραντίνας είναι ένα: Φόρμες και «ξερό ψωμί»

φόρμα

Όπως ξαπλώνεις στον καναπέ, σηκώνεσαι και πας για «6». Άθληση. Βόλτα στο βουνό και στο πάρκο... Τα διάσημα κορίτσια της μόδας βγήκαν στους δρόμους φορώντας τις ζεστές αθλητικές φόρμες τους.

Όταν είδαμε την Gigi Hadid και την Zoe Kravitz να τριγυρνάνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το γκρι σετ τους και ένα μακρύ αυστηρό παλτό κάθε προηγούμενη αμφιβολία που είχαμε έσβησε ως δια μαγείας. 

Οι αθλητικές φόρμες που μέχρι σήμερα ξέραμε πώς «επιτρέπεται» να φοράμε μόνο στις πολύ χαλαρές μας στιγμές τα Σαββατοκύριακα, πλέον αποκτούν μια θέση στο απενοχοποιημένο sportswear της εποχής.

Πλέον τα yoga pants της Victoria Beckham και τα σορτσάκια ποδηλασίας που έκαναν μόδα οι Kardashians μοιάζουν ξεπερασμένα μπροστά στα αθλητικά σετ που είδαμε στο feed μας από τις πιο διάσημες influencers. 

Το moto της καραντίνας είναι ένα: Φόρμες και «ξερό ψωμί»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comfy 🐭

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on

 

Τα ζεστά σύνολα με φούτερ και το αντίστοιχο παντελόνι κατέκτησαν το Instagram και μας έδωσαν το ''πράσινο φως'' για να υιοθετήσουμε ακόμα και στην καθημερινότητά μας. Ενισχυμένα με μακριά παλτό ή αυστηρά blazers, μιλιτέρ μπότες σε 90s σχέδια και κοσμήματα και κατά προτίμηση σε γκρι χρώμα, οι φόρμες είναι το νέο μας go-to outfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️✨☁️🗽🌇🔝🇺🇸

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

 

Συντάκτης: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top