Δερμάτινα σορτσάκια και φούστες: Kάν' το όπως οι celebrities!

Για super sexy εμφανίσεις

Mε αφορμή την εμφάνιση της Μαρίνας Βερνίκου στα Ματογιάννια της Μυκόνου με ένα super hot μαύρο δερμάτινο σορτσάκι, θελήσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές φωτογραφίες διάσημων influencers και celebrities και να δώσουμε μερικές ιδέες για sexy leather outfits που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη Μαρίνα Βερνίκου να κάνει βόλτες στα γραφικά στενάκια του νησιού μαζί με καλή της φίλη! Η επιτυχημένη φωτογράφος επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο σορτσάκι και το συνδύασε πολύ σωστά με ένα lingerie. Η Μαρίνα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και το σορτσάκι αυτό  της αναδείκνυε τα καλλίγραμμα και μαυρισμένα πόδια της.


 

Αλλά και η Φαίη Σκορδά είχε επιλέξει ένα total leather outfit για εμφάνισή της σε event μόδας. Το jacket δεν ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε τώρα, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα τη δερμάτινη mini φούστα σας με ένα σατέν πουκάμισο ή ένα sexy lingerie.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου επίσης, είχε επιλέξει να κάνει μία από τις δημόσιες εμφανίσεις της φορώντας μαύρη δερμάτινη φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Έλενα Γαλύφα μας δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε τη δερμάτινή μας φούστα ακόμα και στην πισίνα ή την παραλία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If your world doesn’t allow you to dream, move to one where you can! #inspiration #fashion #uterquesquad #theattico Pic @styliantasts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A • G A L I FA (@elenagalifa) στις

Aλλά και στους μεγαλύτερους λογαριασμούς μόδας στο Instagram βλέπουμε πολλά κορίτσια της μόδας να φορούν leather skirts και shorts.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph Paris Couture Week FW19!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All about the plunge ⚡️ || outfit details on FashionedChic.com/DailyDetails or download the LIKEtoKNOW.it it app and follow me http://liketk.it/2voqN PC: @lucyswhims

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erica Hoida (@fashionedchicstyling) στις

 

Aκόμα να πειστείς;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top