Θέλεις σοκολατένιο μαύρισμα; 4 tips - σύμμαχοί σου!

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Μαύρισμα: το μέγιστο «πρόβλημα» ανδρών και γυναικών κάθε καλοκαίρι. Ένα ωραίο μαύρισμα, σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη και κρύβει κάθε ατέλεια του σώματός σου.

Επιπλέον, η έκθεσή σου στον ήλιο, δημιουργεί μια ουσία στο σώμα σου, που λέγεται, σεροτονίνη. Αυτή η ουσία, σε κάνει, να νιώθεις πιο χαρούμενη! Και πώς να μην είσαι; Αφού, δείχνεις πανέμορφη και ανανεωμένη!
 
Πώς, όμως, θα αποκτήσεις άψογο, μελαμψό δέρμα χωρίς να το διακινδυνεύσεις;
 

Απολέπιση

Είναι σημαντικό να κάνουμε απολέπιση στο δέρμα μας 2-3 φορές την εβδομάδα αν θέλουμε το μαύρισμά μας να διαρκέσει περισσότερο, αφού απομακρύνοντας τη στοιβάδα των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος, δίνουμε την ευκαιρία στο δέρμα μας να αναπνεύσει και πετυχαίνουμε ομοιόμορφο μαύρισμα.

Ενυδάτωση

Μετά την έκθεση στον ήλιο το δέρμα μας έχει αφυδατωθεί. Η αφυδάτωση αυτή έχει βλαβερές συνέπειες όχι μόνο στην υγεία του δέρματος αλλά και στο μαύρισμά μας καθώς η αφυδατωμένη επιδερμίδα θα αρχίσει σύντομα να ξεφλουδίζει. Επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα ή λάδι με υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες και λιπαρά οξέα, καταπραϋντική δράση και αντιοξειδωτικές βιταμίνες.

Αντιοξειδωτικά

Είτε τα λαμβάνουμε μέσω της τροφής είτε και μέσω μίας ενυδατικής κρέμας ή λαδιού, οι Βιταμίνες Α, Β2, Ε και C είναι απαραίτητες για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα ειδικά μετά την έκθεση στον ήλιο. Θα τις βρείτε στα καρότα και τα λαχανικά με έντονα χρώματα, όπως στις φράουλες, το ρόδι, τα εσπεριδοειδή και το πράσινο τσάι.

Κάνε ντους

Μετά την έκθεσή σου στον ήλιο, κάτσε κάτω από το νερό. Έτσι, θα απομακρύνεις σκόνη, άμμο, απομεινάρια αντηλιακού και λαδιού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει μεταξένια. Βάλε, οπωσδήποτε, μια ενυδατική κρεμούλα και είσαι έτοιμη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top