Θέλεις υπέροχες γυριστές βλεφαρίδες; Θα τις έχεις!

Εύκολα και γρήγορα!

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται γυριστές, μεγάλες βλεφαρίδες που θα κάνουν το βλέμμα της ακαταμάχητο! Το «τσιμπιδάκι» που γυρίζει τις βλεφαρίδες είναι ένα αμφιλεγόμενο εργαλείο make up, καθώς κάποιες από μας το λατρεύουν και το χρησιμοποιούν καθημερινά πριν εφαρμόσουν mascara στις βλεφαρίδες τους, ενώ άλλες δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί φοβούνται ότι θα τους κόψει – ναι, κυριολεκτικά- τις βλεφαρίδες. Πράγμα που φυσικά, δεν ισχύει αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Καλό είναι να αποφεύγονται οι ατσούμπαλες- βιαστικές κινήσεις. 

Αν είσαι ανάμεσα σ’ εκείνες που ΔΕΝ θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, παρακάτω σου έχουμε τρία εναλλακτικά tips για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο γυριστές από ποτέ:

Με mascara

Αφού βάλεις mascara καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά- αριστερά καθώς περνάς το προϊόν) ακούμπησε  το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γύρισέ τες λίγο προς τα μέσα και περίμενε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει το προϊόν.

Με τα δάχτυλα

Ζέστανε τα δάχτυλά σου τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακούμπησέ τα στις βλεφαρίδες σου από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τριχούλες. Φόρεσε mascara αμέσως και… έτοιμη!

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπόναρέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Έπειτα, χτένισε με αυτήν τις βλεφαρίδες σου προς τα επάνω 2 φορές και την τρίτη κράτησε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως ακριβώς κάνεις και με τα δάχτυλα.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top