Δώσε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να τονίσεις το βλέμμα σου

Κοπέλα με φρύδια

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για την ομορφιά ενός ανθρώπου, καθώς τονίζουν τα μάτια και καθορίζουν το βλέμμα μας . Πώς θα πετύχεις, όμως, το τέλειο σχήμα; Το σωστό σχήμα στα φρύδια σου μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση σου κολακεύοντας το σχήμα του προσώπου σου. Αν έχεις χοντρά και γεμάτα φρύδια, μπορεί να χρειαστεί να τα αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι, ενώ αν έχεις λεπτά και μικρά φρύδια, μπορεί να χρειαστεί να τα γεμίσεις με ένα μολύβι. 

Είτε ανήκεις στη μία κατηγορία είτε στην άλλη, παρακάτω θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να βρεις και να πετύχεις το σωστό σχήμα που θα κολακεύει το πρόσωπο σου.

1. Καθόρισε την αρχή του φρυδιού σου


Κράτησε ένα μολύβι για τα φρύδια ή έναν χάρακα κάθετα μπροστά από το πρόσωπο σου και ευθυγράμμισε το έτσι ώστε να αγγίζει την εξωτερική άκρη της μύτης σου και το εσωτερικό του ματιού σου. Αυτή η γραμμή θα καθορίσει το πού πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου. Σημείωσε το σημείο με ένα μολύβι για φρύδια και κάνε το ίδιο και στο άλλο μάτι.

2. Καθόρισε πού θα είναι η κορυφή της καμάρας του φρυδιού


Δώσε μια κλίση στο μολύβι για τα φρύδια ή στον χάρακα έτσι ώστε να είναι σε ευθεία γραμμή με την εξωτερική άκρη της μύτης σου και την εξωτερική άκρη της ίριδας σου. Το πρόσωπο και τα μάτια σου θα πρέπει να κοιτάζουν μπροστά στον καθρέφτη και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Στο σημείο που η γραμμή διασταυρώνεται με το φρύδι σου εκεί θα πρέπει να είναι η κορυφή της καμάρας του φρυδιού. Σημείωσε το σημείο με το μολύβι ματιών και επανέλαβε το ίδιο και στο άλλο μάτι.

3. Καθόρισε το τελείωμα του φρυδιού σου


Δώσε μια μεγαλύτερη κλίση στο μολύβι για τα φρύδια ή στον χάρακα έτσι ώστε να αγγίζει την εξωτερική άκρη της μύτης σου και να περνάει επίσης από την εξωτερική άκρη του ματιού. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πού πρέπει να τελειώνει το φρύδι. Σημείωσε το σημείο αυτό με το μολύβι για τα φρύδια και επανάλαβε τη διαδικασία και στο άλλο μάτι.

4. Σχημάτισε μια γραμμή κατά μήκος της εξωτερικής άκρης του φρυδιού


Με αυτόν τον τρόπο θα καθορίσεις το πόσο πυκνό θέλεις να έιναι το φρύδι σου. Απλώς ακολούθησε τη φυσική καμπυλότητα του φρυδιού σου για καλύτερα αποτελέσματα.

5. Αφαίρεσε τις τρίχες που είναι κάτω από τη γραμμή και έξω από τα σημάδια που έχεις ορίσει


Τα φρύδια σου θα πρέπει να έχουν πάχος 0.5 -1 εκατοστό. Αφαίρεσε ελάχιστα τις τρίχες επάνω από το φρύδι καθώς είναι καλό να διατηρείται η φυσική καμάρα του φρυδιού. Απομάκρυνε με το τσιμπιδάκι μόνο τις τρίχες που προεξέχουν.

6. Σκέψου το σχήμα του προσώπου σου


Δεν είναι όλα τα φρύδια για κάθε τύπο προσώπου. Υπάρχουν κάποια σχήματα που μπορούν να σε κολακεύσουν περισσότερο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top