Cash or Trash: Τρόμαξαν τα... Σαγόνια του καρχαρία τους αγοραστές;

Ο Γιώργος έφερε μια εντυπωσιακή ρέπλικα από τη θρυλική ταινία Jaws

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Ο Γιώργος Φλαμπούρης, παλαιοπώλης από Πειραιά, παρουσίασε ρέπλικα σαγονιών καρχαρία από την ταινία Jaws στο Cash or Trash.
  • Η εκτίμηση του αντικειμένου ορίστηκε στα 420 ευρώ, αλλά ο Γιώργος ήθελε 1.500 ευρώ.
  • Η δημοπρασία ξεκίνησε με προσφορές που έφτασαν μέχρι 900 ευρώ, αλλά δεν ικανοποίησαν τον πωλητή.
  • Η διαδικασία κατέληξε σε αδιέξοδο, με τον Γιώργο να αποχωρεί χωρίς πώληση.
  • Ο Γιώργος δήλωσε ότι θα αναζητήσει άλλον αγοραστή για το αντικείμενο.

Ο Γιώργος Φλαμπούρης, ένας έμπειρος παλαιοπώλης από τον Πειραιά με το κατάστημα Περασμένες Αγάπες, εμφανίζεται για τρίτη φορά με σκοπό να πουλήσει ένα ιδιαίτερο αντικείμενο στο Cash or Trash. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ρέπλικα των σαγονιών του καρχαρία από τη θρυλική ταινία Jaws του 1975, κατασκευασμένη από ρητίνη και γυαλοβάμβακα. Παρά το γεγονός ότι το αντικείμενο φέρει μια σφραγίδα που δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί, η ποιότητα της δουλειάς κι η πατίνα του χρόνου προσδίδουν στο prop μια ξεχωριστή αισθητική, ιδανική για διακόσμηση ή ακόμα και για χρήση ως φωτιστικό.

Cash or Trash: Ακόμα και σε ρέπλικα, ο καρχαρίας είναι τρομακτικός!

Cash or Trash: Ακόμα και σε ρέπλικα, ο καρχαρίας είναι τρομακτικός!

Κατά τη φάση της εκτίμησης, ο Θάνος Λούδος όρισε την αξία του αντικειμένου στα 420 ευρώ, επισημαίνοντας τη συλλεκτική του φύση και την ιστορική σημασία της ταινίας που επηρέασε βαθιά το παγκόσμιο κοινό. Ωστόσο, ο Γιώργος δήλωσε ότι η εκτίμηση του φαίνεται χαμηλή, καθώς ο ίδιος στόχευε σε έναν τετραψήφιο αριθμό, ελπίζοντας ότι η μοναδικότητα του καρχαρία θα προκαλέσει έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των αγοραστών.

Ένα παλαιό φινιστρίνι έρχεται στο Cash or Trash - Ποιος θα το πάρει;

Cash or Trash: Ο Γιώργος με τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο

Cash or Trash: Ο Γιώργος με τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο

Η διαδικασία της δημοπρασίας ξεκίνησε με ενθουσιασμό, καθώς οι αγοραστές εντυπωσιάστηκαν με το αντικείμενο. Η Ιόλη έκανε την αρχή με 180 ευρώ, αλλά οι προσφορές ανέβηκαν γρήγορα καθώς ο Μελέτης και η Ιόλη ανταγωνίστηκαν, φτάνοντας σταδιακά στα 600, τα 700 και τελικά στα 800 ευρώ. Παρά την προσπάθεια των αγοραστών να πλησιάσουν την επιθυμητή τιμή και την τελευταία κίνηση του Μελέτη να προσφέρει 900 ευρώ, ο πωλητής παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση του

Cash or Trash: Πανά vs Μαυρομάτη για τον αυτόματο πωλητή χυμού του Λευτέρη!

Cash or Trash: Ο... καρχαρίας στο δωμάτιο των αγοραστών

Cash or Trash: Ο... καρχαρίας στο δωμάτιο των αγοραστών

Ο Γιώργος εξήγησε ότι το ποσό που ονειρεύεται βρίσκεται κοντά στα 1.500 ευρώ, μια τιμή που απείχε πολύ από τις προσφορές που κατατέθηκαν στο τραπέζι. Παρότι το κλίμα ήταν ευχάριστο κι υπάρχουν αμοιβαία φιλοφρονήματα για την ποιότητα του αντικειμένου και την παρουσία του πωλητή, η οικονομική διαφορά αποδείχθηκε αγεφύρωτη. 

Cash or Trash: Πούλησε η κυρία Τούλα τα οδοντιατρικά εργαλεία της;

Cash or Trash: Η Ιόλη Χιωτίνη κι ο Μελέτης Παγώνης έκαναν τις υψηλότερες προσφορές

Cash or Trash: Η Ιόλη Χιωτίνη κι ο Μελέτης Παγώνης έκαναν τις υψηλότερες προσφορές

Η διαπραγμάτευση κατέληξε σε αδιέξοδο, με τον Γιώργο να αποχωρεί χωρίς να ολοκληρώσει την πώληση, παίρνοντας τον καρχαρία μαζί του και δηλώνοντας με χιούμορ ότι είναι έτοιμος να αναζητήσει αλλού τον επόμενο αγοραστή.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top