Η Ελένη Χατζίδου έκανε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star μια αναφορά στο αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, με αφορμή κάτι που είπε για εκείνον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η τραγουδίστρια Τάνια Καρρά.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν ο τραγουδιστής σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Ελληνικό σοκάροντας την Ελλάδα, είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία προκειμένου να τον αποχαιρετήσει. Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις τότε, καθώς πολλοί σχολίασαν ότι την έκανε για να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση.
Ελένη Χατζίδου για Παντελή Παντελίδη: «Του χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη»
«Όταν πέθανε ο Παντελής Παντελίδης κι ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να τον αποχαιρετήσουμε, επειδή τον αγαπούσαμε και τον αγαπάμε, λέγανε ότι προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλο αυτό που έχει γίνει. Τρέλα!», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.
Λίγο πριν προχωρήσουν στο επόμενο θέμα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Επειδή τώρα δεν έχουμε πολύ χρόνο, κάποια στιγμή θα σας πω για το hate που έφαγα με το που σκοτώθηκε ο Παντελής».
Η Ελένη Χατζίδου, η οποία ήταν πολύ δεμένη μαζί του και της είχε δώσει την τεράστια επιτυχία της Χειρότερα, ανήμερα της επετείου του θανάτου του στις 18 Φεβρουαρίου, ανέτρεξε στα λεπτά εκείνα του 2016, που έμαθε στον τηλεοπτικό αέρα για τον χαμό του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως της έχει μείνει τραύμα.
Χατζίδου για θάνατο Παντελίδη: «Υπάρχει το ηχητικό, καταλαβαίνετε το σοκ;»
«Αυτή η ημέρα με έχει στιγματίσει προσωπικά, αλλά νομίζω και πάρα πολύ κόσμο. Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια έφυγε ο Παντελής Παντελίδης από τη ζωή. Όλοι θυμόμαστε εκείνο το σοβαρό τροχαίο, εκείνη τη μαύρη μέρα που ξημέρωσε. Εγώ θα σας πω για αυτό το τραύμα που δε θα το ξεπεράσω ποτέ, που χτυπάει το τηλέφωνό μου και το σηκώνω κι ήταν από την εκπομπή Πρωινό. Ουσιαστικά το έμαθα στον "αέρα". Με ρώτησαν για αυτό που συνέβη στον "αέρα". Καταλαβαίνετε το σοκ; Αυτό το ηχητικό υπάρχει. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι έπαθα. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», είχε πει.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.