MasterChef: Διαφορετική εξωτερική ομαδική δοκιμασία στη Λακωνία!

Τα ζητούμενα και ο χρόνος μαγειρέματος

«Σήμερα θα μαγειρέψετε για τους ελαιοπαραγωγούς και τις οικογένειές τους. Θα πρέπει να μαγειρέψετε για 60 άτομα και 3 εμείς, συνολικά 63 πιάτα. Η δημιουργικότητα θα πρέπει να φτάσει μέχρι εκεί που να μην ξενίσει», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενους στις δυο μπριγάδες που βρίσκονται στη Λακωνία για μια ακόμα εξωτερική δοκιμασία.

Πάνος Ιωαννίδης - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το γεύμα κάθε μπριγάδας θα αποτελείται από πέντε στάδια και τα υλικά για τα δύο πρώτα στάδια θα είναι κοινά.

Ο Νέστορας, ως νικητής αρχηγός στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα είναι αυτός που θα επιλέξει για κάθε μπριγάδα τα υλικά για τα τρία στάδια.

«Ο χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή τους θα είναι δύο ώρες και τριάντα λεπτά. Το σερβίρισμα θα γίνει από τους δυο αρχηγούς με πιατέλες», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top