Μετά την ομαδική δοκιμασία, έφτασε η ώρα του απολογισμού με τις δύο μπριγάδες του MasterChef 2025 να βρίσκονται αντιμέτωπες με τους τρεις σεφ και κριτές.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε αρχικά τα γλυκά των μπριγάδων, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε ότι περίμεναν κάτι παραπάνω από αυτούς.
Τον πόντο του ορεκτικού κέρδισε η γκρι μπριγάδα, όπως και του κυρίως πιάτου. Η ίδια μπριγάδα πήρε και τον πόντο του γλυκού, κερδίζοντας έναντι των «Μπορντό» με 3 - 0.
Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν η αρχηγός των «Γκρι», η Χριστιάνα. «Νιώθω πολύ περήφανη. Έχουμε εξολοθρεύσει τον απέναντι στρατό... ας πάρουν τη σκόνη μου τα γατάκια που με χλευάζουν, ότι δεν μπορεί μια γυναίκα να ανταπεξέλθει στην κουζίνα του MasterChef!», είπε η παίκτρια στο cue της.
Στη συνέχεια οι κριτές συζήτησαν με τους «Μπορντό» για τις συνεχόμενες ήττες του και που οφείλονται αυτές. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε τις προσπάθειές τους... τεμπέλικες!
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.