Μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θέλουν να έχουν στο πρόγραμμά τους «δυνατά χαρτιά».
«Το Star θα συνεχίσει με τα αγαπημένα προγράμματα όπως το MasterChef, ο ΑΝΤ1 με το Grand Hotel έτσι και ο Alpha θέλει να κρατήσει μια επιτυχημένη σειρά στη βραδινή του ζώνη», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Breakfast@star.
«Το κανάλι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής αλλά και με τους σεναριογράφους για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο Άγιος Έρωτας. Αν πάρει το πράσινο ''φως'' η σειρά και προχωρήσει για β’ σεζόν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Θα αποχωρήσουν κάποιοι ηθοποιοί και θα έρθουν κάποιοι άλλοι ώστε να φτιαχτεί το νέο σενάριο της χρονιάς», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.
Ταμίλα Κουλίεβα: «Είμαι πολύ ευγνώμων που το κοινό αγκάλιασε τον Άγιο Έρωτα»
Όλοι μιλούν για ρεσιτάλ ερμηνείας της Ταμίλα Κουλίεβα στον Άγιο Έρωτα.
Η τηλεοπτική «Θάλεια» αναφέρθηκε στην προβολή περισσότερων επεισοδίων της σειράς αλλά και για τα φήμες συνέχισης της σειράς.
«Είμαι πολύ ευγνώμων που το κοινό αγκάλιασε τον Άγιο Έρωτα. Θεωρώ πως είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου στη σειρά. Υπάρχουν συζητήσεις για β’ κύκλο. Έχουμε πολύ τρέξιμο με την αύξηση των επεισοδίων. Είναι μια καθημερινή σειρά με πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά δεν είχαμε πρόθεση να «χτυπήσουμε» κανέναν. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός στο Breakfast@star.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star