Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μένει ακόμα εκεί με τους γονείς της

Δύο μέρες μετά την εμφάνισή της στα MAD VMA 2024, όπου ξεσήκωσε το κοινό με την επιτυχία της «Σιγά το Πράμα», αλλά και το νέο της ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Allo» σε συνεργασία με την Enisa, η Αναστασία φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4».

Αναστασία: Με τη «δίδυμη αδερφή» της, Enisa στα Mad VMA

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της, απ' όταν κυκλοφόρησε το mega hit «Αμαρτίες», ενώ αποκάλυψε πως εξακολουθεί να μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της. 

 

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη

Αρχικά εξομολογήθηκε πως μοιράζεται τα πάντα με τους φίλους της και ότι έχει επίγνωση πως κάποιοι μπορεί να την πλησιάσουν λόγω της αναγνωρισιμότητάς της. «Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος», τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6.

Ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως γνωρίζει τόσο καλά τα Μέγαρα, όπου ζει μέχρι σήμερα με τους γονείς της, που θα μπορούσε να κατέβει ακόμη και για δήμαρχος. «Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top