MasterChef Λευτέρης: Περιγράφει το προφητικό όνειρο για τη νίκη του!

Όσα είπε ο νικητής του Masterchef 2024 στο star.gr

 Masterchef 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου στο star.gr μετά τη νίκη του

Μεγάλος νικητής του Masterchef 2024 είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος εκτός από το τρόπαιο, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

MasterChef Λευτέρης: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή και η αφιέρωση

Ο 30χρονος μάγειρας που αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας «Μasterchef», αμέσως μετά τη νίκη του μίλησε στην Κατερίνα Καραγιάννη και το star.gr, που βρισκόταν στον μεγάλο τελικό. Aφιέρωσε τη διάκρισή του στον αγαπημένο του θείο, ο οποίος τον στήριζε όλο αυτόν τον καιρό, αλλά πλέον δεν είναι στη ζωή. 

Θέλω να αφήσω το στίγμα μου σαν Έλληνας μάγειρας για τη γαστρονομία

Ο ίδιος δεν είχε κάποια διαίσθηση για τον νικητή πριν τον τελικό, ωστόσο αποκάλυψε ότι ο συμπαίκτης του, Σταμάτης Σταυρόπουλος, είχε προβλέψει τη νίκη του από την αρχή του διαγωνισμού. 

«Δεν είδα κάποιο όνειρο το βράδυ πριν τον τελικό, αλλά ο Σταμάτης είχε δει αυτό το όνειρο από την αρχή που μπήκαμε στο Masterchef, δηλαδή ότι θα κερδίσω εγώ. Αυτό συνέβη όταν με είδε μέσα στο δωμάτιο, που ήμασταν οι εισβολείς», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης. 

MasterChef Λευτέρης: Η Πορεία Του Μέχρι Την Κορυφή - Video

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Σχέδια δεν έχω προς το παρόν, έχω όμως στόχους που θέλω να επιτύχω στην πορεία», πρόσθεσε.

Τέλος, διακοπές δεν προβλέπονται για τον νικητή του Masterchef, αλλά όπως είπε: «ίσως τον Νοέμβριο, πάμε μια βόλτα από τον Alex Atala (Βραζιλιάνος σεφ)». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top