Λάουρα Νάργες: «Μου είπαν "δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση"»

Όσα είπε για την καριέρα της και την οικογένεια με τον Χρήστο Σαντικάι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λάουρας Νάργες

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τον λόγο που τη χάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Λάουρα Νάργες: Έγινε ξανά ξανθιά κι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

«Την αγαπάω την τηλεόραση πολύ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η μισή μου τη ζωή είμαι μπλεγμένη με αυτό το κομμάτι και την αγαπάω για αυτό που υπηρετεί, όχι επειδή κάθομαι να θαυμάσω τον εαυτό μου στο μόνιτορ, αλλά για αυτό που είναι πραγματικά. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός κι η ευγένεια κι ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα κι έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε για χαζή». 

Τα τελευταία χρόνια η Λάουρα Νάργες απέχει από το «γυαλί»

Τα τελευταία χρόνια η Λάουρα Νάργες απέχει από το «γυαλί»

Στην πορεία αναφέρθηκε σε ένα γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος, που δεν κατονόμασε, το οποίο της είπε: «Δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους αλλά και την απόφασή της να κάνει οικογένεια. 

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Θα θέλαμε ένα ακόμη παιδί»

«Τέτοιες εκπλήξεις μου κάνετε εδώ οι καλεσμένοι και με αφήνετε με το στόμα ανοιχτό. Έχετε έρθει οικογενειακώς. Γλύκας ο μπέμπης, γλύκας και ο σύζυγος», σχολίασε και πρόσθεσε: «Είναι οι άντρες μου. Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Μαζί ήμασταν εδώ που τα λέγαμε όταν είχα βρει τον Χρήστο κι είπα: "Αυτός είναι!". Μέσα σε έξι μήνες βρεθήκαμε με οικογένεια. Μας ήρθε ευτυχώς νωρίς το παιδί, ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη τότε. Αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου και να φροντίζω το παιδί μου».

Ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top