Λιάγκας - Αντωνά: «Σας επιβεβαιώνω τη σχέση τους. Τους έχω δει!»

Η πρώτη φωτογραφία από το μπάνιο τους στη θάλασσα του Πόρου

Οι δηλώσεις Μαρίας Αντωνά και η αποκάλυψη της Ελέτσι για τη σχέση Λιάγκα- Αντωνά- βίντεο Breakfast@Star

Συγκρατημένη είναι στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. 

Μαρία Αντωνά: Ανέβασε φωτογραφία από κοινή έξοδο με τον Γιώργο Λιάγκα

Κι ενώ φήμες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz, χωρίς κανέναν από τους δύο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την πληροφορία, τη σχέση τους επιβεβαίωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αντωνά και Ελέτσι βρέθηκαν στο ίδιο event, χθες βράδυ κι έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά η ραδιοφωνική παραγωγός στο Breakfast@Star.

Λιάγκας - Αντωνά: To διήμερο στον Πόρο - Η φωτογραφία που τους «πρόδωσε»

Χθες κυκλοφόρησε η πρώτη κοινή φωτογραφία Λιάγκα- Αντωνά την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα του Πόρου. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό», απάντησε η ίδια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το διήμερο στον Πόρο.

Eλέτσι: «Σας επιβεβαιώνω τη σχέση Λιάγκα- Αντωνά- Τους έχω δει με τα μάτια μου!»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία όταν κάποια στιγμή είδε την Αντωνά να περνάει, της φώναξε: «Πού είσαι φίλη! Έλα εδώ! Συγγνώμη παιδιά» και της έκανε νόημα να πλησιάσει για να τη φιλήσει. Η Αντωνά όντως πλησίασε και χαιρέτησε την Ελέτσι, με τη δεύτερη να της σχολιάζει: «Είσαι στα καλύτερα σου! Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ!»

«Έπρεπε να το πω. Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας! Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω! Έχω χαρεί πάρα πολύ! Τους έχω δει με τα μάτια μου! Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς! Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α, ναι; Ωχ! Έκανα βλακεία; Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ», κατέληξε η Ελέτσι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top