Παντελάκη: Ο έρωτας με τον σύζυγό της και η συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο

«Εμείς λέμε "ο Άγιος Μπέζος"», αποκάλυψε η ηθοποιός στο Breakfast@Star

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η γλυκιά «Ζηνοβία» της αγαπημένης σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Ντάφλο. 

Με αφορμή την αποκάλυψη της ότι έχει να της συμβεί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» να έχει καμαρίνι και πλατό, η γνωστή ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Μπέζου, ενώ αποκάλυψε πως διατηρεί ακόμα επαφές με την τηλεοπτική της κόρη, Κατερίνα Λέχου.

Παντελάκη: «Δεν είμαι καλή στην κουζίνα, είμαι καλή σε άλλα δωμάτια!»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο Breakfast@Star

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο Breakfast@Star

«Εμείς λέμε "ο Άγιος Μπέζος" τέτοια γενναιοδωρία, τέτοια αγάπη κι αυτό με γέλιο. Βέβαια κι αυστηρός μην τύχει και αργήσεις στο γύρισμα...», δήλωσε για τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο ηθοποιό. 

«Μιλάμε ακόμη με την Κατερίνα Λέχου. Να ήταν μόνο αυτή η τηλεοπτική κόρη, μου δίνουν πάντα κάτι καλλονές, τις έλεγα "εγώ μωρή σε γέννησα εσένα;"», πρόσθεσε με χιούμορ.

«Μέχρι το 1980, όποιος ηθοποιός έκανε τηλεόραση ήταν δαχτυλοδεικτούμενος, κυρίως στη σχολή του θεάτρου Τέχνης. Ευτυχώς πέρασαν τα χρόνια και σταμάτησε αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει πια αυτός ο διαχωρισμός, υπάρχει καλός ηθοποιός και κακός ηθοποιός», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο.

Η ίδια έχει ζήσει στο «κόκκινο» τον έρωτα. Μάλιστα με τον σύζυγό της, νιώθουν όπως την πρώτη φορά που γνωριστήκανε κι ας μετρούν 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη με τον σύζυγό της

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη με τον σύζυγό της

«Ο έρωτας δε σε ρωτάει για να έρθει, αρκεί να είσαι ανοιχτός, για μένα και τον άντρα μου ήταν δώρο. Το περίεργο είναι πως με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 25 χρόνια κι αισθανόμαστε σαν να γνωριστήκαμε χθες», αποκάλυψε για τον επί χρόνια σύζυγό της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top