Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Αισθάνομαι ότι με φλερτάρει!»

Το σχόλιο για την παρουσιάστρια που... δεν τη γνωρίζει

Δείτε όσα σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Το Πρωινό, δεν έμεινε ασχολίαστη από την ομάδα του Χαμογέλα και πάλι το πρωί του Σαββάτου.

H Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη μέσα στο αυτοκίνητο!

«Πολλές εκπομπές προσπαθούν να βρουν ανθρώπους να βρίσουν τον Λιάγκα, παρότι το αρνείται η κυρία... Πώς τη λένε το σαββατοκύριακο; Η κυρία Χρηστίδου», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. 

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε γελώντας: «Ξέχασε το όνομά μου; Αλήθεια τώρα; Όταν παίζει θέματα για εμένα γιατί το θυμάται μια χαρά; Όταν παίζει τη φάτσα μου στα πλάνα και μιλάει για ζητήματα δικά μου γιατί το θυμάται το όνομά μου; Αυτό με πείραξε πιο πολύ». 

«Ήταν η πιο γρήγορη διάψευση ρεπορτάζ που έχει γίνει ποτέ»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «Ποια είναι, ποια είναι; Όλα να τα καταπιώ… Ξαφνικά πώς την είπαμε; Αυτό έχουμε γίνει; Δύο ξένοι; Ζήτησε να μην τον παίζουμε; Αυτός όλους που παίζει παίρνει και τους ρωτάει; Αναρωτιέμαι τώρα γιατί την ίδια δουλειά κάνουμε. Μπορούμε να πούμε κι εμείς μην μας παίζετε και μετά δε θα μας παίζουν; Δεν ήξερα ότι παίζουμε έτσι το παιχνίδι. Μου κάνει εντύπωση γιατί κάνει το ίδιο πράγμα, κάνουμε τις ίδιες εκπομπές».

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε επίσης στη συνάντησή της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση μια χαρά μιλήσαμε, εντάξει δε με είδε κι άρχισε να χοροπηδάει. Εκεί θυμόταν πώς με λένε, δε μου γύρισε την πλάτη». Κλείνοντας, η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της κάνοντας χιούμορ: «Πιστεύετε ότι αυτό είναι φλερτ; Αισθάνομαι ότι με φλερτάρει!». 

Ένα από τα τηλεοπτικά... beef της περασμένης εβδομάδας ήταν αυτό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένα από τα τηλεοπτικά... beef της περασμένης εβδομάδας ήταν αυτό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε άλλο σημείο, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τη διάψευση του ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσμτσιλή από τον Γιώργο Λιάγκα, όσον αφορά τον τραγουδιστή που θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Λιάγκας: «Η Τσιμτσιλή να κοιμάται ήσυχη. Οι πληροφορίες μου είναι σωστές»

«Εμένα δε μου άρεσε το έρχομαι να διαψεύσω ένα ρεπορτάζ ονομαστικά. Πιστεύω ότι είναι αντιδεοντολογικό να το κάνεις αυτό. Είναι πιο σωστό να πεις ότι θα σας μιλήσω εγώ για το δικό μου ρεπορτάζ. Δεν είναι ωραίο μεταξύ μας να λέμε πάμε να πιάσουμε το ρεπορτάζ του Νίκου, του Κώστα, του Γιώργου και να πούμε ότι είναι ψέματα και ότι δεν ισχύει. Δε χρειάζεται να λες "η κυρά Σταματίνα", δεν είναι ωραίο, είναι αντιδεοντολογικό, δεν είναι κομψό», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top