Καινούργιου για Σκορδά: «Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνα να πω... αυτή δεν κάνει»

Νέα τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Η ατάκα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον ενόχλησε, όπως φαίνεται, την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης. 

Φαίη Σκορδά: Οι τρεις προτάσεις που έχει δεχτεί για την επόμενη σεζόν

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και συγκεκριμένα, για το αν θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 κι απάντησε με ένα υπονοούμενο.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», απάντησε η Φαίη Σκορδά. 

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Δεν παίρνω τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις να πω "αυτή δεν κάνει, πώς το επιτρέεπετε αυτό;". Τέλος πάντων, μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που με στενοχωρεί».

«Έρχεται η Φαίη Σκορδά στο Mega, τι λες;»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω και μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δε μου αρέσουν τα από πίσω, γενικότερα το λέω. Έχω πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μια παρουσιάστρια έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια και μάλιστα, είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μια καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση. Από το Mega, που ό,τι κι αν έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη Μπάρκα, είναι μια παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει καλά. Και πάλι, ακόμα και από εκεί έχει πρόταση η Φαίη, κατάλαβες;». 

Η Φαίη Σκορδά κι η Κατερίνα Καινούργιου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Η Φαίη Σκορδά κι η Κατερίνα Καινούργιου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εξήγησε παρακάτω, ότι μεταφέρθηκε από την ομάδα της Φαίης Σκορδά ότι η «σπόντα» αυτή πήγαινε για την ίδια. «Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη ενώ λέμε καλά πράγματα; Και για μένα στον ΑΝΤ1, όταν ήταν η Φαίη με τον Γιώργο έλεγαν χίλια δυο. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά», τόνισε κλείνοντας. 

Κώστας Τσουρός για συνεργασία με Φαίη Σκορδά: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτό»

Τέλος, ευχήθηκε στη Φαίη Σκορδά ό,τι καλύτερο κι αποκάλυψε ότι άτομα από την ομάδα της έχουν ήδη κλείσει συνεργασία με άλλα μέσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top