TractioN: Το «Γεράκι» οδηγεί παρέα με τον Κώστα Στεφανή - Δείτε το trailer

Κυριακή 21.4.24 στις 14:10

Δείτε το trailer του TractioN

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται στο TractioN τον Πάνο Δημάκη, γνωστό και αγαπημένο στο τηλεοπτικό κοινό ως το «Γεράκι» από το τηλεπαιχνίδι «The Chase».  

Traction: Η Σοφία Μαλκογεώργου μιλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο Πάνος Δημάκης με τις απέραντες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις του, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση και γι' αυτό ακριβώς στο TractioN τον περίμενε ένα εξίσου ενδιαφέρον και καινοτόμο όχημα: το VW ID.7, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της VW στη μεσαία και πλέον ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς.

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Πάνο Δημάκη

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Πάνο Δημάκη

Κι επειδή ο καλεσμένος αναδεικνύεται αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος των εντυπώσεων, ο Κώστας Στεφανής θέτει στην... κρίση του, το φουτουριστικό και υπερ-εξελιγμένο VOLKSWAGEN ID.7! 

Traction: Η… έκπληξη του Γιώργου Λέντζα στον Κώστα Στεφανή!

Η κάμερα του TractioN παρακολουθεί και καταγράφει μια ασυνήθιστη... αλληλοξενάγηση: ο Πάνος Δημάκης μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο όπου η γνώση, για οτιδήποτε, ποτέ δεν είναι αρκετή κι ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει τα πολυπληθή προσόντα ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος, εφοδιασμένου με μια εντυπωσιακή ποικιλία κατακτήσεων της σύγχρονης τεχνολογίας. Μέσα στο σαλόνι του VOLKSWAGEN ID.7, η συζήτηση ανάμεσα στον Πάνο Δημάκη και τον Κώστα Στεφανή εξελίσσεται σαν ένα ταξίδι σε μια άγνωστη, απρόβλεπτη, αλλά και συναρπαστική περιοχή!

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    CITRÖEN C5 AIRCROSS: Μια πολύ ενδιαφέρουσα κι ολοκαίνουρια προσθήκη στη γκάμα του δημοφιλούς Citröen C5 Aircross παρουσιάζουν στους φίλους του TractioN ο Μάνος κι η Ινώ Στεφανή: την υβριδική έκδοση, η οποία και πολλαπλασιάζει τα ήδη πολλά και ποικίλα ατού του γαλλικού SUV. Καταξιωμένο στη συνείδηση του κοινού και εμπορικά επιτυχημένο, το Citröen C5 Aircross αποτελεί μια άκρως δελεαστική εναλλακτική επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές. Άλλωστε, το Citröen C5 Aircross 1.2 Hybrid 136 e-DCS6 έρχεται ως νέο μέλος για να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια του μοντέλου. 
➢    SUZUKI IGNIS: Με έναν ειδικό... καταμερισμό εργασιών, η Ινώ Στεφανή για τις συστάσεις και το εξωτερικό και ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Ευθυμίου για το εσωτερικό και την οδήγηση, το TractioN αποκαλύπτει το Suzuki Ignis, ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικές ανάγκες, σε πραγματικές συνθήκες. Εξάλλου, το Suzuki Ignis κατέχει το προνόμιο να είναι το μοναδικό Ultra Compact SUV της αγοράς! Επιπλέον, το Suzuki Ignis πολλαπλασιάζει τα θέλγητρά του, προσθέτοντας στο ήδη δυναμικό προφίλ του τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας! 
➢    FORD TRANSIT CUSTOM: Με την ευκαιρία της οδήγησης του βραβευμένου ως κορυφαίου «Μικρού φορτηγού της χρονιάς 2024» Ford Transit Custom, ο Θωμάς Ευθυμίου ανατρέχει στο γενεαλογικό δέντρο του και την καταγωγή του από τους περήφανους κι ατρόμητους αρχαίους Μυρμιδόνες! Και, προκειμένου να επιδείξει με τη μέγιστη παραστατικότητα τις εντυπωσιακές, διευρυμένες δυνατότητες μεταφοράς του Ford Transit Custom, ο συνεργάτης της εκπομπής μετατρέπει έναν σωλήνα σε ακόντιο! Και δείχνει το πώς, χάρη σε ένα μικρό τρικ, η τελευταία έκδοση του θρυλικού βαν της FORD μπορεί να αυξήσει τον εσωτερικό χώρο του, φιλοξενώντας αντικείμενα και εξοπλισμό μήκους έως και 3 μέτρων!
➢    YAMAHA TRACER 9 GT: Ο Θανάσης Χούντρας αναλύει ένα προς ένα τα προσόντα της «βασίλισσας» στην κατηγορία των μοτοσικλετών σπορ-τουρισμού. Φυσικά, δεν κατακτάς την κορυφή τυχαία κι η Yamaha Tracer 9 GT αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για το πώς δημιουργείται ένα best seller: με ποιότητα χωρίς υποχωρήσεις σε όλους τους επιμέρους τομείς, με στιβαρότητα, επιδόσεις, αλλά κι ασφάλεια, με υπερ-πλήρη εξοπλισμό, αλλά και με μια ασυναγώνιστη αναλογία αξίας προς κόστος απόκτησης. Ένα δίτροχο «value for money»! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top