Παπανώτας: «Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ»

«Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη»

Μια μέρα μετά την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο τηλεοπτικό του σπίτι, την εκπομπή «Happy Day» και τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά μας, να φοράμε το χαμόγελό μας. Και θα μείνω σε αυτήν την τακτική γιατί δε θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν, να καταλάβουν ότι μαζί με μένα, απογοήτευσαν πάρα πολύ κόσμο», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τα οποία ήταν πάνω από 3.000. Τα υβριστικά ήταν μόνο τρία».

Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η δήλωση για την οποία κατηγορήθηκε ήταν διάρκειας 5 λεπτών και πως απομονώθηκε η πρόταση των 5 δευτερολέπτων, αναφέροντας μάλιστα και όνομα εκπομπής που υποστήριξε ότι θα προέβαλε ολόκληρο το απόσπασμα της επίμαχης δήλωσης, ενώ κι αυτό ήταν μονταρισμένο, όπως είπε. 

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου, όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος, ως ιδεαλιστής της Αριστεράς, ως Ευρωπαίος αριστερός, ο οποίος βλέπει έναν κίνδυνο για την Ευρώπη και προσπάθησα να βάλω τις δυνάμεις μου για να αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα αυτόν τον αγώνα που έκανα, μόνος μου και με ενθουσιασμό είδα τη στήριξη του κοινού. Δε δέχτηκαν συγχαρητήρια από κανέναν για τις επιδόσεις μου στις προκριματικές εκλογές. Εξέφρασα στα στελέχη του κόμματος την έκπληξή μου που μόνος μου χάρηκα το αποτέλεσμα», εξομολογήθηκε.

«Δεν έχω δει ποτέ τον πρόεδρο (σ.σ Στέφανο Κασσελάκη). Η φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι σε μία από τις τρεις παρουσιάσεις των υποψηφίων. Είπαμε "γεια, τι κάνεις" και αυτή ήταν η μόνο φορά που τον είδα», αποκάλυψε.

Ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε επίσης ότι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, σκεφτόταν να αποσυρθεί και να επιστρέψει στη δουλειά του, το οποίο επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δε θα απαντήσω πολιτικά για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα που πιστεύω», επισήμανε.

O Δημήτρης Παπανώτας απαντά στα περί μισογυνισμού και σεξισμού

«Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, οι ίδιοι άνθρωποι τελικά μου έσκαβαν τον λάκκο. Δεν είμαι χθεσινός. Εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση, είμαι από τους λίγους. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου στην τηλεοπτική μου πορεία. Στις πολιτικές μου ομιλίες δε βρήκαν κάτι μεμπτό για να με κατηγορήσουν. Πήγαν στο χρονοντούλαπο και βρήκαν μια δήλωση, την οποία έκοψαν κι έραψαν στα μέτρα τους για να με κατηγορήσουν. Όμως υπάρχουν χιλιάδες δηλώσεις, εδώ που είμαστε 10 χρόνια, στηρίξαμε το metoo, στηρίξαμε την ίδια την κυρία Μπεκατώρου...»

«Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη», κατέληξε στη συζήτησή του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top