Εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας - «Ήρθε ξαφνικά μια ανακοίνωση»

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον συνεργάτη της

Εκτός Happy Day από σήμερα είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, λόγω της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς Ευρωεκλογές. 

Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πάνελ

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστό πως η αρμόδια αρχή αποφάσισε να μη συμμετέχουν από σήμερα σε καμία τηλεοπτική εκπομπή παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, που είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Στη θέση του Δημήτρη Παπανώτα βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

O Δημήτρης Παπανώτας απαντά στα περί μισογυνισμού και σεξισμού

«Όταν ξεκινά η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή τα γεγονότα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, δε θα ξανάερθει από το Πάσχα και μετά, μας είπαν μέχρι 24 του μήνα και χθες μας ήρθε ξαφνικά μία ανακοίνωση από την αρμόδια αρχή ότι από σήμερα και μετά λειτουργεί αναδρομικά η απαγόρευση συμμετοχής σε τηλεοπτικές εκπομπές», εξήγησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα- Ηappy Day

«Δε θα μπορεί να συμμετέχει σε εκπομπή, όχι μόνο ο Δημήτρης, κανένας υποψήφιος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε πως και η Ελεονώρα Μελέτη δε θα εμφανιστεί στην εκπομπή της, ωστόσο θα αποχαιρετήσει σήμερα τηλεθεατές και συνεργάτες της μέσω skype.

«Συγγνώμη, αν μπορεί να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να πούμε μια κουβέντα και να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει και μας αξίζει. Οι κανόνες είναι αυτοί. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και στους συμμετέχοντες», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top