Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πάνελ

Λόγω των ευρωεκλογών δε θα είναι στη στήλη του Δήμου Βερύκιου

Εκτός της στήλης του Δήμου Βερύκιου ο Δημήτρης Παπανώτας- Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή/ βίντεο Happy Day

Ο Δημήτρης Παπανώτας δε θα συμμετέχει στη στήλη του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day, με απόφαση του σταθμού, λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές 2024

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα και Πανόπουλο! 

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απευθυνόμενη στον Δημήτρη Παπανώτα είπε στη σημερινή εκπομπή: «Δημητράκη μου, μέχρι και την Τρίτη (23/4) που σταματάς επίσημα από την εκπομπή, γιατί ξεκινάει η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας, να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια».Yπενθυμίζεται ότι στη στήλη του δήμου Βερύκιο συζητούνται θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. 

«Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και, δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς, γιατί αυτό δε γίνεται, γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής», συνέχισε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε από το πάνελ. «Ας βγω έξω να πιω και τον καφέ μου», σχολίασε χαμογελαστός. Ο δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top