Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα και Πανόπουλο!   

Ονόματα  - έκπληξη ανακοίνωσε ο Στ. Κασσελάκης

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (video Action24)   

Νέα ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος μάλιστα θα είναι υποψήφιος.  Στις λίστες συναντάμε γνώριμα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο. 

Συγκεκριμένα, Ο  Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε σήμερα άλλα 60 ονόματα, μετά τα πρώτα 151 που είχε παρουσιάσει την περασμένη βδομάδα. τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στις προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την άλλη Κυριακή. 

Ανάμεσα σ' αυτά και τα ονόματα δυο δημοσιογράφων:  Ο Δημήτρης Παπανώτας που συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Πανόπουλος που συμμετέχει στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού  στον Alpha. ΚΕπίσης, κατεβαίνει ο τραγουδοποιός, Χρήστος Γιαννόπουλος.

Παπανώτας για Δούνια: Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή - Θα τους μάθει μόντελινγκ 

«Δημοκράτες»: Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το κόμμα του Α. Λοβέρδου 

Από το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου ανακοινώθηκαν οι 14 πρώτοι υποψήφιοι. Πρώτα απ’ όλα, θα είναι υποψήφιος ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Επίσης κατεβαίνουν ο αντιπρόεδρός του και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο εκπρόσωπος Τύπου και πρόεδρος της ιχθυαγοράς Βασίλης Σίμος και η Μαρία Μηλίνη, διευθύντρια επικοινωνίας του κόμματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top