Ένα δώρο από τον «Τροχό της Τύχης» των '90s στο Cash or Trash!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Cash or Trash: Το trailer της εβδομάδας 15/4/2024 - 19/4/2024

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η σημαία της εκκίνησης κατεβαίνει και ο Αριστείδης μπαίνει με φόρα στο δωμάτιο των αγοραστών, όπου αποκαλύπτεται ένα πρωτότυπο αντικείμενο, από εκείνα που κινούν την περιέργεια των αγοραστών. Το αντικείμενο του πωλητή, που δε χρησιμοποιείται, πλέον, αν και είναι λειτουργικό, ήταν δώρο για τη συμμετοχή της συζύγου του Αριστείδη στο τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» τη δεκαετία του ’90! Ο Αριστείδης, πιστός τηλεθεατής του Cash or Trash, άκουσε τη συμβουλή της Δέσποινας Μοιραράκη, άνοιξε το πατάρι του, βρήκε το κατάλληλο αντικείμενο και ήρθε αποφασισμένος να βγει κερδισμένος στην πρώτη του δημοπρασία!

Η Ιωάννα ανοίγει την πόρτα του Cash Or Trash στην Αφρικανική τέχνη. Η πολιτικός επιστήμονας, οικονομολόγος και διεθνολόγος, έχει πλούσιο βιογραφικό, δραστηριοποιείται στον πολιτικό στίβο και κερδίζει τις εντυπώσεις και με το εξαιρετικό αντικείμενο, που φέρνει στην εκπομπή. Το σίγουρο είναι, πως η δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Με… γαλλικό αέρα έρχεται στο Cash Or Trash ο Αλέξανδρος, φέρνοντας ένα επώνυμο ζευγάρι χρηστικών αντικειμένων από τη συλλογή της γιαγιάς του, από ένα ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη. Τελικά, ο πωλητής θα βρει όχι έναν αλλά δύο νέους αγοραστές!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top