Cash or Trash: Η συσκευή του Γιώργου διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα τους buyers

Η προσφορά των αγοραστών ξεπέρασε την εκτίμηση του Θάνου Λούδου

«Με το αντικείμενο που σας έχω φέρει θα πάθετε ηλεκτρικό σοκ», είπε ο κ. Γιώργος με καταγωγή από την Κάσο, λίγο πριν πάει να συναντήσει τη Δέσποινα Μοιραράκη

Όντας ναυτικός στο επάγγελμα, που για χρόνια «όργωνε» τις θάλασσες και νησιώτης, το αντικείμενο που ευελπιστεί να πουλήσει στο Cash or Trash, το αγόρασε σε ένα από τα ταξίδια του στη Γαλλία. Σύμφωνα με την περιγραφή του, πρόκειται για ένα ιατρικό εργαλείο, με το οποίο οι ψυχίατροι έκαναν ηλεκτροσόκ. 

Με απλά λόγια, όπως εξήγησε ο Θάνος Λούδος, είναι ένα πρώιμο μηχάνημα λέιζερ, που χρησιμοποιούσαν στην ιατρική το 1920. Με βάση την εκτίμησή του, η αξία του αντικειμένου ανέρχεται στα 200 ευρώ, κάτι που δεν ικανοποίησε τον κ. Γιώργο, ο οποίος περίμενε περισσότερα.

Cash or Trash: Η συσκευή του κ. Γιώργου με προέλευση από τη Γαλλία

Cash or Trash: Η συσκευή του κ. Γιώργου με προέλευση από τη Γαλλία

Ο εκτιμητής δήλωσε ότι η τιμή προέκυψε, αφενός γιατί αποτελεί πλέον διακοσμητικό στοιχείο και αφετέρου επειδή ανάλογες συσκευές, έχουν δημοπρατηθεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Ο Γιώργος ήρθε σε συμφωνία με την Ελομίδα Βισβίκη!

Ο Γιώργος ήρθε σε συμφωνία με την Ελομίδα Βισβίκη!

Τέσσερις από τους πέντε αγοραστές ενδιαφέρθηκαν για το σετ διαθερμίας. Στο τέλος έμειναν να το διεκδικούν ο Φοίβος Στρουγγάρης και η Ελομίδα Βισβίκη. Ο κ. Γιώργος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην προσφορά που του έκανε η Ελομίδα Βισβίκη ύψους 280 ευρώ κι έτσι είχαμε deal! 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Cash or Trash

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top