ΖΗΝΑ το βράδυ: Στο στόχαστρο η Άμεση Δράση μετά τη δολοφονία της Κυριακής

Απόψε Τετάρτη 10 Απριλίου στις 23.15 στο Star 

Δείτε το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ 

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».  

Πρώην σύντροφος του δολοφόνου της Κυριακής «σπάει» τη σιωπή της

Απόψε, Τετάρτη 10 Απριλίου, η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» κάνει μια μεγάλη έρευνα για όσα ήρθαν στο φως, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, για τις τραγικές ελλείψεις της Άμεσης Δράσης, την «έκρηξη» της ενδοοικογενειακής βίας και την κατακόρυφη αύξηση των γυναικοκτονιών, με  στοιχεία που σοκάρουν.

Μία γυναίκα δολοφονείται έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.  Ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για δεκάδες άλλες, που είναι παγιδευμένες στη βία και την κακοποίηση.  

Στο πλατό της εκπομπής έρχονται γυναίκες, που έχουν βιώσει την κακοποίηση και συνάντησαν κλειστές πόρτες, όταν βρήκαν τη δύναμη να υψώσουν το ανάστημά τους και να την καταγγείλουν. Οι ιστορίες τους συγκλονίζουν. Οι περιγραφές τους ανατριχιάζουν. Τολμούν  να αντιδράσουν. Για όλες τις Κυριακές, που υπάρχουν εκεί έξω. Η καθημερινότητά τους είναι βασανιστική. Με άγριο ξύλο, εγκλεισμούς και απειλές. Απομόνωση. Απόγνωση. Πανικό. Αδιέξοδο

Καταγγελίες, που σοκάρουν, στην Ελλάδα του 2024. «Σπάνε τη σιωπή» κι επιλέγουν να μιλήσουν. Τώρα, που οι φωνές τους ενώθηκαν μπροστά στον κοινό φόβο και την αγωνία ότι σύντομα θα θρηνήσουμε μία ακόμη Κυριακή. 

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει Ο Πατέρας Της Ελένης Τοπαλούδη

Στην εκπομπή και συγγενείς θυμάτων γυναικοκτονιών, που «πάγωσαν» τη χώρα. Που σήμερα μεγαλώνουν παιδιά, που δεν έχουν μαμάδες και ζουν με το ερώτημα: αν θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι, να τις έχουν γλιτώσει.

Απευθείας συνδέσεις μαζί τους από κάθε σημείο της Ελλάδας. Απόψε, οι φωνές όλων τους, ενώνονται. Στο πλατό της εκπομπής νομικοί, εκπρόσωποι της Αστυνομίας κι ειδικοί καλεσμένοι.

Επίσης, στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»: Η μητέρα που ζει στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης και κατακτά κάθε μέρα μικρές νίκες 

Η εκπομπή ταξίδεψε μέχρι τη Γαύδο για να έχει σε πρώτο πρόσωπο την Έφη Γεωργακά, μία μητέρα που ζει στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης με την οικογένειά και τα τρία της παιδιά. Εκεί, όπου η ομορφιά είναι «παντρεμένη» με δυσκολίες και μοναχικούς χειμώνες.  

Εγκατέλειψε την Αθήνα και την ενασχόληση της με την ψυχολογία για να ζήσει κοντά στη φύση, στο άγριο σκηνικό του νησιού. Μας ξεναγεί στο νησί, που κάθε μέρα δίνει μάχες και κατακτά μικρές νίκες. 

Μία μάχιμη μητέρα, μία δραστήρια γυναίκα κι η συνάντηση - έκπληξη με τον Στέφανο Κασσελάκη στην κάμερα της εκπομπής!

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 10 Απριλίου στις 23.15 στο Star.

Δείτε όλες τις εκπομπές ΖΗΝΑ το βράδυ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top