Χρ. Mαλάκης: «Έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω»

Ο «Ηλίας» από τις «Ψυχοκόρες» ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show»

Τον Χρήστο Μαλάκη, τον τηλεοπτικό «Ηλία» της σειράς «Ψυχοκόρες» υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (02/04) στο «The 2Night Show».

Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για τον ρόλο του σκληρού άνδρα, που υποδύεται ο καλεσμένος του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

«Επειδή εγώ έζησα στο χωριό πολλά χρόνια και όλη αυτή την ανδροκρατούμενη κατάσταση την έχω ζήσει γιατί θυμόμουν τη γιαγιά μου πώς ήταν με τον παππού μου. Με θυμώνει πάρα πολύ. Πραγματικά στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες», του είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Χρήστος Μαλάκης

Χρήστος Μαλάκης

Και συμπλήρωσε: «Έτσι ήτανε και εσύ το κάνεις τόσο καλά με τον ρόλο που υποδύεσαι. Αντιλαμβάνομαι τι γίνεται με τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό. Μου ξυπνάς μνήμες. Οι άνδρες να είναι έξω στα καφενεία και όλες οι γυναίκες κλεισμένες μέσα στα σπίτια».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός ανέφερε ότι παρότι έχει αφιερώσει 22 χρόνια από τη ζωή του στην υποκριτική, χρειάστηκε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», για να αναγνωριστεί το ταλέντο του.

«Οι Άγριες Μέλισσες μου έφεραν συνεργασίες. Είχα βασικό ρόλο και είχα την ευκαιρία να δείξω κάποια πράγματα και μάλλον εκτιμήθηκε αυτό. Αν και 22 χρόνια ηθοποιός μάλλον έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω. Ήμουν αρνητικός με την τηλεόραση, είχα προκατάληψη. Είχα μια λάθος νοοτροπία. Αλλά είμαι άνθρωπος εξέλιξης και μου αρέσει να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να προχωράω παρακάτω», τόνισε ο Χρήστος Μαλάκης. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top