H παιδική ταινία: «Σχέδιο Διάσωσης» - Δείτε on demand έως και τις 31/3

Μεταγλωτισμένο

Δείτε on demand στο StarTv έως και τις 31/3 r την παιδική ταινία: «Σχέδιο Διάσωσης».

Η υπόθεση:

Η Απ και ο Εντ είναι αδέλφια και αξιολάτρευτα φλάμελ, χνουδωτά ζωάκια που έχουν το σχήμα ενός ντόνατ και ζουν σε ένα νησί των Γκαλαπάγκος το 1835. Ο Εντ, είναι γκρινιάρης, απαισιόδοξος και θέλει απεγνωσμένα να μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Αντιθέτως, η Απ είναι έξω καρδιά και δημιουργεί συνέχεια το χάος. Όμως, οι αυθόρμητες πράξεις της Απ καταλήγουν να καταστρέψουν τις προετοιμασίες του επικείμενου Φεστιβάλ των Λουλουδιών, με αποτέλεσμα τα δύο αδέλφια να εξοριστούν.

Η Απ δεν το βάζει κάτω και οδηγεί τον Εντ στην άλλη άκρη του βουνού, στην απαγορευμένη ζώνη, αναζητώντας ιδιαίτερα λουλούδια, ώστε τα υπόλοιπα φλάμελ να τους επιτρέψουν να συμμετέχουν και πάλι στο Φεστιβάλ. Εκεί, προς έκπληξή τους, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστηριώδες φωτεινό λουλούδι, το οποίο ανθίζει και με ένα μαγικό τρόπο καταπίνει την Απ και τον Εντ!

Οι δυο τους πέφτουν απότομα μέσα σε μία πολύχρωμη πύλη,  ταξιδεύουν, κατά λάθος, μέσα στο χρόνο και βρίσκονται από τα νησιά Γκαλαπάγκος του 1835, στη σύγχρονη Σανγκάη! Εκεί, ανακαλύπτουν το μποτιλιάρισμα, τα τρανς λιπαρά, και το χειρότερο όλων; Ότι τα φλάμελ έχουν πλέον εξαφανιστεί! Είναι  στο χέρι αυτού του αδέξιου διδύμου να σωθεί και να σώσει το είδος του, ακόμη και να αλλάξει την ιστορία!


ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ: Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Ρέιμοντ Πέρσι

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη και με περιφραστικούς υπότιτλους

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top