MasterChef: Το έπαθλο του Κώστα κι η δέσμευση των σεφ & κριτών!

Η πρόταση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον παίκτη

Πολύ χαρούμενος είναι ο Κώστας με το έπαθλο των 1000 ευρώ που κέρδισε στο Mystery Box, αφού είχε το καλύτερο πιάτο και χάρισε τη νίκη στην μπριγάδα του.

MasterChef 2024: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βοηθήσει τον Κώστα στο φιλανθρωπικό του έργο

Στην αρχή του νέου επεισοδίου του MasterChef 2024 το βράδυ της Τρίτης, ο παίκτης αποκάλυψε ότι: «Θα ήθελα να μοιραστώ το έπαθλο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, σε μια φιλοζωϊκή... κάπου για κάποιο καλό σκοπό».

MasterChef 2024: Ο «Θείος Λεωνίδας» δέσμευσε δημόσια και τους Σωτήρη Κοντιζά & Πάνο Ιωαννίδη

«Έχω να σου πω εγώ φιλοζωϊκές όσες θες και να το μοιράσουμε, να βάλουμε παρέα. Όσα βάλεις εσύ θα βάλω κι εγώ. Τόσα θα βάλει ο Πανούλης, τόσα θα βάλει κι ο Σωτήρης», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πειράζοντας τον Σωτήρη Κοντιζά. «Γιατί το λες έτσι;», είπε εκείνος με τον «Θείο Λεωνίδα» να προσθέτει: «Σας "κλείδωσα" εδώ στον "αέρα"! Οπότε θα πάρουμε τροφούλες και σπιτάκια για σκυλάκια και γατάκια. Εντάξει κύριε;». 

MasterChef 2024: Πήρε τα 1000€ κι έφερε τη νίκη στην μπριγάδα του!

MasterChef 2024: Ο Κώστας θα δώσει τα χρήματα του επάθλου του σε φιλανθρωπικό σκοπό

«Σίγουρα αυτά τα λεφτά που κέρδισα θα ήθελα πάρα πολύ να τα μοιράσω σε μια φιλοζωϊκή για να συνεχίσει το έργο της και να βοηθήσει ίσως τα αδέσποτα κι άλλα ζώα που χρειάζονται βοήθεια», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα ο Κώστας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top