Βενετία Καμάρα: «Πέρασα κατάθλιψη, ήμουν σε έναν λάκκο»

Συγκλονίζει η γνωστή YouTuber - Όσα είπε στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» την Βενετία Καμάρα. Η γνωστή Youtuber, που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στο διαδίκτυο και έχει μεγάλο κοινό θαυμαστών, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν και συγκλόνισε με όσα είπε.

«Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν βαθιά χωμένη. Δεν έχω θέμα να μιλήσω, τα έχω πει και στο Youtube. Νομίζω πως όσα ανοιχτά τα λέμε, τόσο πιο εύκολο είναι να πει ένας άνθρωπος πως “το βιώνει και ένας άλλος και θα πάω να ζητήσω βοήθεια”. Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα σηκωθεί καν από το κρεβάτι. Μπορεί να συνέβαινε δυο μήνες και στο Youtube να ήμουν “γεια σας! Τι κάνετε; Πως είστε;”. Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ένιωθα άλλος άνθρωπος. Νιώθεις σαν να έχει μπει ένας άλλος άνθρωπος μέσα στο σώμα σου. Εκεί ξυπνάς και λες ή θα συνεχίσω να είμαι έτσι στα πατώματα ή θα σηκωθείς. Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια. Σχετικά γρήγορα ξαναβρήκα τον εαυτό του. Ήμουν 1,5 χρόνο χάλια και έγινα καλά σε ένα 2μηνο, σε ένα στάδιο που ένιωθα περισσότερο ο εαυτός μου» είπε μεταξύ άλλων η Βενετία Καμάρα.

 

Για τον σύντροφό της Αλέξανδρο είπε: «Είμαστε 4μισι χρόνια με τον Αλέξανδρο και είμαστε καλά. Είναι προγραμματιστής, δεν καταλαβαίνω τίποτα από τη δουλειά του. Τον πήγα στα βραχάκια στην Ακρόπολη για το πρώτο μας φιλί. Στην αρχή είχαμε σχέση από απόσταση, ζούσε στην Αγγλία. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε κατά του γάμου. Δε θέλω να μείνω έγκυος, φοβάμαι τις γέννες. Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν αυτό» .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top