MasterChef 2024: Η δύσκολη απόφαση που πήρε ο Νίκος

Ποιον συμπαίκτη του απέκλεισε από την ασυλία

Μετά τη συντριπτική ήττα των «Γκρι», ο Νίκος Κυψίδης ως αρχηγός καλέστηκε από τους σεφ και κριτές να «δείξει» τον συμπαίκτη του που δε θα μπορούσε να διεκδικήσει την ασυλία κι έτσι να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef 2024.  

«Αναγκαστικά θα ψηφίσω τη Βιβή, της ζητάω συγγνώμη κι εμένα το μυαλό μου είναι μπερδεμένο, στεναχωριέμαι πάρα πολύ... », είπε ο Νίκος μπροστά στους συμπαίκτες του και τους κριτές. «Αν μπορούσα θα αναλάμβανα εγώ την ευθύνη», συμπλήρωσε με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει ότι αν θέλει να παραιτηθεί, μπορεί να το κάνει. «Αυτό είναι στο μυαλό μου... είναι η πρώτη ομαδική, μου αξίζει μια ήττα, στη δεύτερη ομαδική αν δω ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα μπορεί να το πετάξω κι αυτό το βάρος από πάνω μου. Γιατί από ό,τι αποδεικνύεται είναι βάρος αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε ο αρχηγός. «Είναι βάρος κι είναι ένα εισιτήριο για τη 12άδα. Είστε ακόμα 18, μην υποτιμούμε την ασυλία που έχει μαζί της η αρχηγία, γιατί τώρα το έχουν δύο αυτό το πλεονέκτημα, ενδεχομένως να το ήθελαν πολλοί», ξεκαθάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

MasterChef 2024: Αν μπορούσε, ο Νίκος θα έβγαζε υποψήφιο τον εαυτό του!

MasterChef 2024: Αν μπορούσε, ο Νίκος θα έβγαζε υποψήφιο τον εαυτό του!

«Σεφ η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάρω το βάρος και να μη διεκδικήσω την ασυλία, να το κάνω και πιο εύκολο στα παιδιά να με ψηφίσουν. Δεν το θεωρώ δίκαιο γιατί παρότι έκανα τα λάθη μου, αλλά και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής έδειξα το ψάρι μου στα παιδιά και κανένας δε μίλησε», είπε η Βιβή που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία της ασυλίας. «100% είμαι εξιλαστήριο θύμα, δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν τον Χρήστο», συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη μιλώντας στην κάμερα. 

MasterChef 2024: Ποια μπριγάδα νίκησε κατά κράτος; Διθυραμβικά τα σχόλια!

MasterChef 2024: Η Βιβή είναι απογοητευμένη από τη στάση των συμπαικτών της

MasterChef 2024: Η Βιβή είναι απογοητευμένη από τη στάση των συμπαικτών της

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top