MasterChef: «Για εμένα δεν το περνάει το πάσο» - Δείτε το τρέιλερ!

Η απόλυτη μαγειρική... κόντρα απόψε στις 21.00 στο MasterChef


Δείτε το trailer της Τετάρτης 6/3

Άνετη ήταν η νίκη της γκρι μπριγάδας στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 5/3), με τελικό σκορ 6-3 στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας. Τα μέλη της ηττημένης μπορντό μπριγάδας ψήφισαν τον Χρήστο Γανίτη, ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Οι τρεις κριτές του MasterChef με τον καλεσμένο chef Alain Parodi

Οι τρεις κριτές του MasterChef με τον καλεσμένο chef Alain Parodi

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν αυτός που έκανε το πιο νόστιμο και δημιουργικό πιάτο, που χαρακτηρίστηκε ως «πιάτο που θα μπορούσε να είναι ένα από τα courses σε ένα μισελενάτο εστιατόριο» και κέρδισε, φυσικά, το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ομαδική Δοκιμασία απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου, με τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιο menu θα κληθούν να μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και για τον καλεσμένο τους στη σημερινή δοκιμασία, chef Alain Parodi.

MasterChef: Ο chef Alain Parodi

MasterChef: Ο chef Alain Parodi

Όμως, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef, τα πλεονεκτήματα από μόνα τους δε σημαίνουν απαραίτητα και την άνετη μαγειρική επικράτηση.

Σε κάθε Ομαδική Δοκιμασία η σωστή οργάνωση, η καλή εκτέλεση των ιδεών και η άψογη συνεργασία, είναι οι βασικοί παράγοντες της επιτυχίας για εξαιρετικά νόστιμα πιάτα, που θα εξασφαλίσουν και την πολυπόθητη νίκη.

Θα καταφέρει ο Νίκος Κυψίδης να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ή ο Γιάννης Κούρτογλου θα οδηγήσει την μπορντό μπριγάδα στην πρώτη της νίκη;

Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε τον αρχηγό της μορντό μπριγάδας να βρίσκεται δίπλα στον συμπαίκτη και συνονόματό του, Γιάννη να λέει: «Επιμένεις και θα με κάνεις να βγω εκτός ορίων».

Ποια θα είναι η ετυμηγορία των κριτών στο τέλος της βραδιάς;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top