Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλει να έρθει στην εκπομπή;»

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Την απάντησή της έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από την εκπομπή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα ταίριαζα τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ότι θα ταίριαζε τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου, οι τηλεοπτικές κάμερες τον συνάντησαν, κι εκείνος είπε:

«Με την Κατερίνα ταιριάζουμε τηλεοπτικά γιατί υπάρχει μια αντίφαση, μια αντίθεση και οικειότητα, λόγω του ότι γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, ενώ στη ζωή δεν είμαστε κολλητοί, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Περάσαμε και τα διάφορά μας, αλλά τώρα είπαμε ότι είμαστε στα καλά μας. Τουλάχιστον σταματήσαμε να βριζόμαστε, το οποίο επιτέλους βρίσκω πολύ ώριμο εκατέρωθεν, αλλά τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον.

Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι στη ζωή είναι κολλητοί, τηλεοπτικά δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουν τηλεοπτική χημεία για τον κόσμο, γιατί γι’ αυτόν κάνουμε τις εκπομπές. Με τη Μαίρη Συνατσάκη, δεν είχα την τηλεοπτική χημεία που θα δικαιολογούσε η κολλητή μας φιλία».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ: «Ο Δημήτρης θέλει να έρθει στην εκπομπή; Με χαρά, εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή να το συζητήσουμε με την ομάδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top