Vegan συνταγή - Παστίτσιο με κιμά σόγιας

Τα μυστικά του MasterChef Χρήστου Μοίρα

Εδώ και καιρό ο Χρήστος Μοίρας, ένας από τους παίκτες του MasterChef που έχει απασχολήσει με τις ιδαίτερες ιδέες του μέσα στον διαγωνισμό, επιλέγει τη vegan διατροφή.

Χρήστος Μοίρας: Η σύζυγος, ο γιος και το ρετρό barbershop στη Γερμανία!

Ο μάγειρας αποκάλυψε στο star.gr και στην Κατερίνα Καραγιάννη τα μυστικά του για το πιο λαχταριστό παστίτσιο με κιμά σόγιας! 

Το παστίτσιο με κιμά σόγιας μπορεί να αποτελέσει μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση αντί του κλασικού παστίτσιο με κιμά από κρέας. Ο κιμάς σόγιας είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες και μπορεί να προσφέρει μια υγιεινή επιλογή για όσους προτιμούν τη vegan διατροφή.

Vegan συνταγή - Παστίτσιο με κιμά σόγιας

Το παστίτσιο με κιμά σόγιας μπορεί να είναι εξίσου νόστιμο ή και ακόμα καλύτερο από το παραδοσιακό, αν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα μπαχαρικά και συνοδευτικά υλικά για να ενισχυθεί η γεύση της σόγιας. 

Επιπλέον, το παστίτσιο με κιμά σόγιας μπορεί να είναι πιο ελαφρύ και χαμηλό σε κορεσμένα λίπη σε σύγκριση με το παστίτσιο με κιμά από κρέας.

Vegan συνταγή - Παστίτσιο με κιμά σόγιας 

Vegan συνταγή - Παστίτσιο με κιμά σόγιας

Τα μυστικά του MasterChef Χρήστου Μοίρα

ΚΙΜΑΣ ΣΟΓΙΑΣ

  • Χρησιμοποιούμε γάλα καρύδας στη μπεσαμέλ. Είναι είναι πεντανόστιμη έτσι!
  • Η… τσαχπινιά είναι στα μπαχαρικά! Χρειάζεται αλατοπίπερο και καπνιστή πάπρικα για πιο έντονη γεύση.


Τα tips για να βγει νόστιμος ο κιμάς σόγιας 

σογια κιμάς

  • Χρειάζεται να τη μουλιάσουμε μαζί με τα μπαχαρικά για να εμπλουτιστεί η γεύση της.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να τη στεγνώσουμε καλά.
  • Προσοχή! Δε μουλιάζουμε υπερβολικά τη σόγια μας! SOS!
  • Τέλος, αφού έχει στεγνώσει καλά, την τσιγαρίζουμε και της συμπεριφερόμαστε όπως στον κιμά από κρέας.

Κάμερα Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top