Γιάννης Αϊβάζης: Η συγκίνησή του στην Ελένη Μενεγάκη

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο»

Ο Γιάννης Αϊβάζης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το πώς ήταν στην εφηβεία του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται ένα τέτοιο ερώτημα:

«Εγώ όταν σε γνώρισα, ήσουν νεαρός και είχες αυτή τη ξεγνοιασιά, του ό,τι θέλω να κάνω. Πώς ήσουν σαν έφηβος αν ρωτούσα τη μητέρα σου;» ήταν το ερώτημα της Ελένης Μενεγάκη στον Γιάννη Αϊβάζη.

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Εγώ σαν έφηβος θέλησα να γίνω πιο αυτόνομος, γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι, οι γονείς μου χώρισαν και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι. Προσπαθούσα να διαχειριστώ το πώς θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να μην κάνω κάποια λάθη. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, αλλά μέχρι να μπορέσω να καταφέρω αυτό που πραγματικά αγαπάω, κουράστηκα. Και νομίζω ότι έχω χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου» ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Το ευχαριστήθηκα όμως. Το να καταφέρνεις κάτι από μόνος σου -και εννοώ μόνος σου, επειδή οι καταστάσεις ήταν τέτοιες που έπρεπε να βρω τα χρήματα, να μπω σε μία σχολή, μετά έφυγα στο εξωτερικό και δούλεψα ως σερβιτόρος- κάτι που ονειρευόμουν πάντα, τη τέχνη της υποκριτικής, ήρθε μία ξεγνοιασιά άλλη» πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top