Ζήνα Κουτσελίνη: «Yπάρχουν πρωινές εκπομπές που μόνο ψυχαγωγικές δεν είναι»

Τι είπε για τη «Μενεγάκειο» σχολή και τη Ναταλία Γερμανού

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Ηappy Day

H Zήνα Κουτσελίνη μίλησε για την ένατη σεζόν της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το νέο της «παιδί» την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», αλλά και τις «σχολές» που έχουν «ανοίξει» οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Κουτσελίνη: «Η κακή στιγμή με τη Σπυροπούλου με οδήγησε να βγω στην κάμερα»

«Οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” διανύουν την ένατη σεζόν κι ευτυχώς συνεχίζεται αυτή η αγάπη του κόσμου. Δεν είναι μια εύκολη σεζόν, γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αρένα», είπε στην εκπομπή Happy Day, που συνάντησε τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό για την εκπομπή Status, στο AstraTv.

«Υπάρχει μια βεντάλια ψυχαγωγικών εκπομπών από τις 10:00 έως τις 13:00 που μόνο ψυχαγωγικές δεν είναι. Είναι κοινωνικές με δόσεις ψυχαγωγίας. Αυτό είναι ένα κομμάτι που όποιος το επιλέγει, θα χάσει κιόλας. Αν δεις σε μένα, κάποιον που είναι από την ευρύτερη γκάμα του lifestyle, είναι γιατί θα έχει να πει κάποια κομμάτια της ζωής του, που πραγματικά αποτελούν παράδειγμα», επισήμανε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Όταν μου λένε καλά λόγια για τη βραδινή εκπομπή, χαίρομαι διπλά, γιατί είναι ένα “παιδί” που τώρα ήρθε στη ζωή και θέλω να έχει κι αυτό μεγάλη ζωή. Θα πικραθώ αν σταματήσει αυτή η αγκαλιά μου σε αυτήν την εκπομπή. Έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική η ζώνη, θεωρώ όμως ότι υπάρχει χώρος για όλους μας. Ο Γρηγόρης Aρναούτογλου είναι φίλος, είναι αδελφός. Μου έχει πει “θα έρθω στην εκπομπή σου, ακόμη κι αν είμαστε απέναντι”. Aυτό με τιμά ιδιαίτερα», πρόσθεσε.

Η συγκίνηση της Κουτσελίνη για τον Αρναούτογλου: «Περάσαμε δύσκολες φάσεις»

«Υπάρχουν εκπομπές που μια μέρα θα κάνουν 7% και την άλλη 12%. Υπάρχουν πολλές εκπομπές ίδιας τυπολογίας», σημείωσε.

Η "Μενεγάκειος" σχολή, η Ναταλία Γερμανού και η "Κουτσελίνειος" σχολή

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει την ατάκα της Ναταλίας Γερμανού ότι ανήκει στη “Μενεγάκειο” σχολή που δε μιλάει, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «H Ναταλία δεν ανήκει στη “Μενεγάκειο” σχολή, ανήκει στη δική της σχολή, γιατί η Μενεγάκη δεν απαντάει καθόλου. Χρησιμοποίησε τη Μενεγάκη για να πει ποια είναι η στάση της, άρα έχει τη δική της σχολή», είπε. 

«Εγώ ανήκω στην “Κουτσελίνειο” σχολή κι αυτό μ’ αρέσει και είμαι περήφανη γι’αυτό. Άμα μ’ αρέσει θα απαντήσω, άμα δε θέλω δε θ’ απαντήσω. Έτσι, έχουμε δουλίτσα όλοι. Σήμερα μιλάτε εσείς λίγο παραπάνω, αύριο οι άλλοι. Αυτή είναι η τηλεόραση της καρδιάς μου, που όλοι αγαπάμε», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top