Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το ταξίδι που της έμεινε αξέχαστο

Τι είπε η εκθαμβωτική παρουσιάστρια στο Traction για τα παιδικά της χρόνια;

Την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε στο Traction o Kώστας Στεφανής και η παρουσιάστρια του πιο στιλάτου παιχνιδιού μόδας, του Shopping Star, μίλησε για όλα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το «ατύχημα» καθώς στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η ιέρεια της μόδας φιλοξενήθηκε στο υπερπολυτελές lounge σαλόνι ενός από τα κορυφαία και πιο επιβλητικά SUV της αγοράς, το Audi Q8, και αποκάλυψε στον παρουσιαστή της εκπομπής του Star ποιο είναι ταξίδι από όλα αυτά που έχει κάνει, που της έχει μείνει αξέχαστο.

«Αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο, είναι ένα ταξίδι που είχα κάνει στην Τουλούμ στο Μεξικό. Είχα κάνει φωτογράφιση με τους Μάγια(σ.σ: είναι ιθαγενής λαός της Κεντρικής Αμερικής. Κατά το παρελθόν καταλάμβανε μία συνεχή έκταση στο νότιο Μεξικό, στη Γουατεμάλα και στο βόρειο Μπελίζ. Μιλούσαν διάφορες γλώσσες της γλωσσικής οικογένειας των Μάγια). Ήταν πολύ ωραίο. Προσπαθούσαμε να μπούνε στη νοοτροπία εκείνης της εποχής» αποκάλυψε η οικοδέσποινα του Shopping Star.

Shopping Star: Τι θα άλλαζε η Ηλιάνα από το look της διαγωνιζόμενης

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε tips oμορφιάς και ευεξίας και για τους τηλεθεατές του Τraction ενώ προσκάλεσε στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής της και τον Κώστα Στεφανή.

«Σε όλη μου τη ζωή πάντα έκανα γυμναστική και πρόσεχα τη διατροφή μου. Έχω κάνει πολλά είδη γυμναστικής. Έκανα πολλές αθλητικές δραστηριότητες για να βγάλω την όλη αυτή μου την ενέργειά. Και σαν παιδάκι ήμουν υπερκινητικό , σκαρφάλωνα στα ντουλάπια. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν προσέχω τόσο την διατροφή μου. Τα τελευταία 5 χρόνια τρώω όπως όταν ήμουν παιδάκι. Ό, τι έχουμε τρώω.Θα φάω αυτό που θέλω και όσο θέλω. Τρώω παϊδάκια με τα χέρια. Μου αρέσει πολύ το κρέας» σημείωσε η fashion expert.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει καθημερινά το Shopping Star 

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει καθημερινά το Shopping Star 

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια στον Κώστα Στεφανή θα μπορούσε ακόμα και να δουλεύει σε κρεοπωλείο.

«Αν δούλευα σε χασάπικο θα έβαζα σε όλους ειδικές στολές-μοδάτες» δήλωσε ενώ ανέφερε πως περνάει υπέροχα στο Shopping Star καθώς έχει καλούς συνεργάτες και ωραίο πλατό. 

«Έχουμε και ωραίο και μεγάλο πλατό» σημείωσε χαρακτηριστικά. H παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στους γονείς της Κοσμά και Αναστασία αλλά και στην αδερφή της την οποία υπεραγαπά ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε έχει να κάνει οικογένεια.

Δείτε το Traction 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top