Mαγγίρα: Εξήγησε τον λόγο που τη μπλόκαρε στα social o Oυγγαρέζος

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Δημήτρη η Μπέττυ

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα το γεγονός πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την μπλόκαρε από τα social media. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα γνωστοποίησε πως ο Ουγγαρέζος τη μπλόκαρε από τα social media 

Η Μπέττυ Μαγγίρα γνωστοποίησε πως ο Ουγγαρέζος τη μπλόκαρε από τα social media 

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μπέττυ Μαγγίρα: «Μου είπε "εγώ σε αγαπώ"...»

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον παρουσιαστή του Μega αφιερώνοντάς του το τραγούδι της Άννας Βίσση που αναφέρει: «είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε» επισημαίνοντας  πως εκτιμά ο ένας τον άλλον.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Instagram 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Instagram 

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου… είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε, αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου… αγαπιόμαστε. Όλα ήταν μία παρεξήγηση τελικά, παιδιά. Θα σας πω τι έχει γίνει» σημείωσε η παρουσιάστρια η οποία ανέφερε πως μίλησε με τον παρουσιαστή με μηνύματα και ο λόγος που είχε παρεξηγηθεί μαζί της ήταν επειδή νόμιζε λανθασμένα πως κάποια σχόλια που έκαναν στην εκπομπή «αφορούσαν εκείνον». 


Μαγγίρα Για Καινούργιου: «Ό,τι Είχα Να πω, Το Είπα!» - Video

«Δεν κατάλαβε όμως ότι, όταν εμένα με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο και τον διαβάζω, τον ακούω και μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο. Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι το ανέβασα εγώ το block στο Instagram κι εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, να σας πω την αλήθεια. Δεν κατάλαβα γιατί με έκανε block. Δεν φαντάστηκα ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή τα πήρε ότι πήγαιναν προσωπικά για εκείνον» δήλωσε η Μπέτυ.

Τέλος, ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε πως το « το θέμα θεωρείται λήξαν» ο Δημήτρης ουδέποτε την ξεμπλόκαρε από τα social media. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top